Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Nuri Sahin šest sezona u Real Madridu

nuri sahin
NPH/Pixsell
09.05.2011.
u 14:20

Turski reprezentativac Nuri Sahin (22) potpisao je za Real Madrid na šest godina. Kraljevski klub je postigao dogovor s dortmundskom Borussijom o njegovu prelaska

Nuri Sahin postao je zanimljiv Real Madridu nakon odličnih igara u Borussiji, a poznat je po tome što dobro razigrava suigrače, oštroj ljevici te odlično izvodi slobodne udarce.

Sahin je ove sezone postigao šest golova i imao osam asistencija za Borussiju te je na taj način pridonio naslovu njemačkog prvaka.

Komentara 3

MA
Mamlaz
14:36 09.05.2011.

Ozil, Sahin... prošlo je doba Nizozemaca, ajmo sad gomilati Turske igrače (iz dijaspore) koji isto neće dobiti minutažu i prodat ćemo ih Interu i Tottenhamu za 10-15 milja :)

VA
Vatrenko
15:05 09.05.2011.

To je utjecaj ovog Zidanea. Ja taj lagani proces vec pratim malo duze... recimo naprimjer na EP 2008 je on navijao javno za tursku! ne za francusku... tako je on i forsirao da dolazi Benzema pa Tasci pa Oezil itd. Nista to nije slucajnost... Muslimani su slozni i uspjevaju jel su uporni... sve vise je moda biti muslimancic a cijeli svijet je ekstremno tolerantan prema toj vijeri... dok je crkva, svecenici, sestre, isus, marija, svetci i sve (meni) sveto svaki dan pod vecim kritikama, njihovo se ne spominje. i cim se netko pojavi (mohamed karikatura) onda je belaj pa svi sute i ispricavaju se jos... tako to ide... a sad nabiijajte minuse boli me uho... ima boga...

DR
dragogera
17:41 09.05.2011.

znaci on ce sljedecih 6 sezona biti najlosiji igrac real madrida,gledao sam ga uzivo.za njega i ozila modric je u najmanju ruku maradona.nekada je real kupovao najbolje igrace na svijetu,sad kupuje karikature.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije