Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Splitu
Povratak na članak

Splitska policija najavila još strožu kontrolu uoči utakmice na Poljudu

Posjetitelji svoja vozila neće moći parkirati oko stadiona i u široj zoni oko stadiona, pa savjetujemo da ako na javno okupljanje dolaze osobnim vozilom, isto parkiraju na parkiralištima u drugim dijelovima grada, te pješke ili javnim prijevozom dođu do stadiona

Komentari 7

PR
prajdali100
09:26 10.10.2019.

Ne dozvoliti bilo kakve nerede na Stadionu i u Gradu.Mene najviše brine mogućnost da grupa glupana neprimjereno " navija", diže ruku,zviždi i vrijeđa zvaničnike RH....Jasno je da će UEFA ovu utakmicu imati pod posebnom lupom.

VL
Avatar Croatino
Croatino
10:22 10.10.2019.

Nadam se da su ovaj put poduzeli sve mjere, da do prekida utakmice ili slicnih gluposti nece doci. Decki veceras igraju za Hrvatsku, za sve nas i za promiciju lijepe nase, od cega najvise dalmatinci profitiraju kroz turizam. Sve sto Hajduk treba rijesiti sa HNS-om, neka rijesi za stolom. Svaki vecerasnji provokator je neprijatelj hrvatske i Dalmacije!

VL
ER
EroK
18:18 10.10.2019.

Policiji su poznati plačenici neprijatelja za izazivanje incidenata, neka ih uhiti i zatvori za 3 dana prije utakmice, za vrijeme utakmice i dan nakon utakmice. Jedni te isti huligani za novac, rade neugodnosti na svim utakmicama. Vrijeme je da sesee zaustave i pošteno kazne zatvorom i novčano. Novčano neka plate 30-to dnevno zatvorsko uzdržavanje.

VL
MC
McCroat
09:56 10.10.2019.

Ova utakmica je nesto puno vise od nogometa. To je predizborna kampanja prve navijacice reprezentacije (ljuta borba nje i one strace knoll za tu titulu) i tu smo mi svi skupa s Hajdukom sporedni i nebitni dionici te price koja nas nadilazi. Ovo je kriminalna drzava skrojena po gustu raznih interesnih skupina, a ne hrvatskih gradjana, a kolo predvodi stoka iz lože.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.