Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN MOMČADI

Novo 'perverzno pojačanje' u Dinamu: Mamić odlazi po reprezentativca Urugvaja

Zoran Mamić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
07.07.2019.
u 09:48

Ricca prema Transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura, ugovor s Malagom veže ga do ljeta 2020. godine. Malaga za njega navodno traži dva milijuna eura što je za Dinamo puno, ali će uskoro prodati Livakovića i Olma.

Dinamo bi sljedećeg tjedna trebao završiti potragu za lijevim bekom. U Maksimir će stići 24-godišnji Urugvajac Federico Ricca, kapetan španjolskog drugoligaša Malage.

Sportski direktor Zoran Mamić sutra će odletjeti u Španjolsku i dogovoriti transfer igrača koji je upisao jedan nastup za reprezentaciju Urugvaja, pišu Sportske novosti.

Ricca prema Transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura, ugovor s Malagom veže ga do ljeta 2020. godine. Malaga za njega navodno traži dva milijuna eura što je za Dinamo puno, ali će uskoro prodati Livakovića i Olma.

Urugvaj u Malagi ima pola milijuna eura godišnje, dok bi u Dinamu zarađivao 600 tisuća i bio jedan od najbolje plaćenih igrača.

>> Pogledajte pripreme Dinama u Sloveniji

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar jocker-3
jocker-3
10:47 07.07.2019.

Da taj igrač vrijedi 600 tisuća eura,uzeo bi ga neki bogatiji klub,ali osobno mislim da bi Dinamo bio jači kad nebi Mamić bio tu kao sportski direktor,jer i njega treba platiti jako puno....

MA
magnum2013
12:18 07.07.2019.

Naslov članka u stilu! Članci ubačeni zbog pljuvanja. Joj kako vas boli taj Dinamo!

JO
josip
16:41 07.07.2019.

ja mislio barem Suarez, kad ono...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije