Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se i Olmo

Novinarka HRT-a navukla čarape preko hlača i uoči derbija poručila: Gazi dalje!

Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/18
05.03.2020.
u 10:02

Daroviti Španjolac ostao je srcem vezan su Dinamo i svoje dojučerašnje suigrače

Mirta Šurjak, novinarka HRT-a koja ne skriva da je velika navijačica Hajduka, privrženost klubu iskazala je i uoči samog derbija protiv Dinama na Poljudu.

Sjela je Šurjak na klupu splitskoga kluba neposredno uoči početka susreta, pa svojim pratiteljima, a ima ih preko 50 tisuća, poručila 'gazi dalje'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready for the win??🔴🔵 #gazimodalje

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1) on

Šurjak je sljedećom objavom potvrdila da je na Poljud stigla u ulozi zaposlenice državne televizijsku postaje čiju pretplatu plaćaju i navijači ostalih klubova, a po svršetku utakmice je na svom profilu na Instagramu dodala i sljedeće stihove: I nakon pobjede, i kada ti ne ide, uvijek sam uz tebe.

Mirta Šurjak
1/15

Inače, brojne su javne osobe sinoć na svojim profilima pokazivale da prate najveći hrvatski derbi, a iz Njemačke se javio i ljubimac zagrebačke publike Dani Olmo.

>>> Pogledajte izjave aktera nakon derbija

Daroviti Španjolac je na svom profilu otkrio da nije zaboravio dojučerašnje suigrače i da je mislima i dalje uz njih, a uz objavu je dodao tek dvije riječi: ajmo momci.

Foto: instagram.com/daniolmo7

>>> Pogledajte atmosferu nakon pobjede Dinama

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
12:04 05.03.2020.

Izgleda da je sve teže napraviti dobre slike o njoj...

DI
diazrm
14:45 05.03.2020.

Blago naivnima, s drugog mjesta jurimo na četvrto u nikad slabijoj konkurenciji i dalje od lige prvaka, a na ljeto umjesto novih Bradarića i Palaversa prodavati ćemo loše strance za pola milijuna eura da bi klub preživio. A za podbačaj će nam biti krivi suci, komisije i protivnički vratar koji se drzne ići u napad. Ajme!

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:28 05.03.2020.

Moralna vertikala u katolika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije