Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava utakmice

Novinari Večernjeg otkrili nedostatke Argentine, ali i opasnosti koje vrebaju!

Argentina - Island
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
21.06.2018.
u 11:48

– Kako god utakmica završi, turnir ide dalje. Čak i u slučaju poraza, protiv Islanda možemo osigurati drugi krug, a po to smo i došli.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje veliki ispit na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vatreni će večeras odmjeriti snage protiv Argentine u utakmici koja bi nam u slučaju pobjede mogla značiti prolaz u osminu finala.

Nakon pobjede protiv Nigerije 2:0, došli smo u situaciju da imamo dvije meč-lopte za prolazak skupine prvi put nakon 1998. godine.

Uoči utakmice u emisiji su o svemu govorili sportski novinari Večernjeg lista (emisija je snimana u srijedu).

>>Pogledajte što su sve rekli novinari Večernjeg lista uoči Argentine

– Za nas je Argentina idealna šansa da riješimo pitanje prolaza. Argentina nikad slabija posljednjih godina i vjerujem da možemo pobijediti i proći u osminu finala – rekao je Matija Majdak.

Mladen Miletić istaknuo je da ovo ne smijemo gledati kao biti ili ne biti.

– Kako god utakmica završi, turnir ide dalje. Čak i u slučaju poraza, protiv Islanda možemo osigurati drugi krug, a po to smo i došli. Zato moramo razmišljati o tome da ne staje sve ako ne dobijemo – rekao je Miletić.

Što su još rekli u emisiji, pogledajte u videu...

>>Argentinski i hrvatski navijači druže se u Rusiji

Komentara 6

PR
prajdali100
13:00 21.06.2018.

Najveća opasnost za nas su prekidi !!! Samo 1- 2 slobodnjaka sa 22 ili 25 metara od našeg gola može biti fatalno.

DU
Deleted user
13:11 21.06.2018.

2: 1 za Hrvatsku, ali Argentina ce povesti. Puno vece "probleme" imati cemo sa Islandom na kraju ovog dijela natjecanja.

Avatar cera
cera
13:20 21.06.2018.

Ma bumo zgubili pa ljudi kad vam velim!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije