Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada kapetanu

Novinari rekli svoje: Henderson je nabolji igrač Premier lige

Jordan Henderson
Foto: Press Association/Pixsell
24.07.2020.
u 12:24

Henderson je u ovom izboru pobijedio belgijskog reprezentativca Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja

Liverpoolova kapetana Jordana Hendersona članovi engleske Udruge nogometnih novinara izabrali su za najboljeg nogometaša u prošloj sezoni. 

Tridesetogodišnji veznjak koji je u 30 ovosezonskih nastupa u Premier ligi postigao četiri pogotka, a pet puta asistirao, prvi je kapetan Liverpoola koji je u posljednjih 30 godina podigao pehar namijenjen prvaku Engleske.

Henderson je u ovom izboru pobijedio belgijskog reprezentativca Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja, a među petoricom najboljih su još Marcus Rashford iz Manchester Uniteda te dvojica Hendersonovih suigrača Virgil van Dijk i Sadio Mane. 

Komentara 2

ME
medvedgrad
14:10 24.07.2020.

Bravo. Baš mi je drago zbog Henda i Liverpoola. Velik i jedinstven klub!

AN
antiekstremist
13:49 24.07.2020.

Možda i najosporavaniji engleski igrač. Baš mi je drago zbog njega da je svima začepio usta. Sa Gigijem i Fabinhom čini najjači presing trojac na svijetu. A i svaki od njih je ove godine zabio po 4-5 golova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije