Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postupanje u tijeku

Žestok okršaj na autocesti, huligani jurili naoružani palicama i lopatama!

Szukob na autocesti A3
Foto: Screenshot
27.10.2019.
u 20:53

Svjedoci su nadomak Ježeva vidjeli brojne mladiće kako trče naoružani letvama i palicama

Nedugo uoči nedjeljnoga derbija između Dinama i Osijeka, otprilike sat vremena prije utakmcie, na autocesti A3 došlo je do incidenata. Svjedoci su nadomak Ježeva vidjeli brojne mladiće kako trče naoružani letvama, palicama i - lopatama!.

Portal 24 sata piše da je policijsko postupanje trenutačno u tijeku, ali da je najvjerojatnije riječ o sukobu Bad Blue Boysa i Kohorte.

Zabilježen je i prizor mladića poredanih na tlo, što ukazuje na to da je policija prilično brzo stigla i privela dio sudinika okršaja.

Za sada nema informacija ima li među zaraćenim stranama lakše ili teže ozlijeđenih, ali RTL navodi, i to na temelju izjava očevidaca, da je uz policijske marice na mjesto incidenta pohitala i Hitna pomoć. 

Snimku možete vidjeti OVDJE. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
21:18 27.10.2019.

Pa to je OK da se poubijaju između sebe.Spasiti će se HR jer nekoliko zgubidana manje.Moj savjet svim navijačkim skupinama udrite se i iskorijenite sami sebe spasite nas normalni svijet.

DO
dopizdilomi
21:40 27.10.2019.

I onda sam ja ekstrem i brišu mi se komentari kada tvrdim da najmanje 45-icu moraš imati sa sobom radi preodgajanja takvih.

RI
ribnjačar
22:54 27.10.2019.

članak i slika lijevo piše da Kinezi rade 24 sata dnevno na spajanju Hrvatske . dobro , to će biti tek jedan " mostić" , ali svi Kinezi profesionalci ne mogu popraviti ono što mogu razbiti i srušiti Hrvatske budalebudale , peta kolona i pro-polupolitičari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije