Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLOVDIV

Novi veliki uspjeh braće Sinković, finale u nedjelju

Valent i Martin Sinković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
10.05.2019.
u 10:40

Najveći suparnici braći Sinković u finalu, koji je na rasporedu u nedjelju od 9.48 sati, bit će srpski predstavnici Martin Mačković i Miloš Vasić koji su ostvarili najbolje vrijeme u kvalifikacijama pobijedivši u drugoj skupini s vremenom 6:26.00

Hrvatski veslači Martin i Valent Sinković uvjerljivo su se plasirali u finale dvojaca bez kormilara na prvoj regati ovogodišnjeg Svjetskog kupa u bugarskom Plovdivu, oni su u svojoj kvalifikacijskoj skupini osvojili prvo mjesto s više od šest sekundi prednosti ispred drugih Bjelorusa.

Braća Sinković su ciljem prošli u vremenu 6.32.89 minuta, 6.29 sekundi ispred drugih Bjelorusa Dmitrija Furmana i Sergeja Valadzka, koji su se također izravno plasirali u nedjeljni finale, dok su treći Poljaci Dariusz Radosz i Piotr Juszczak, koji će morati u repasaž, za našim asovima zaostali 18.31 sekundi.

Najveći suparnici braći Sinković u finalu, koji je na rasporedu u nedjelju od 9.48 sati, bit će srpski predstavnici Martin Mačković i Miloš Vasić koji su ostvarili najbolje vrijeme u kvalifikacijama pobijedivši u drugoj skupini s vremenom 6:26.00. 

U Plovdivu će u petak u kvalifikacijama nastupiti još Damir Martin u samcu te četverac bez kormilara u sastavu Tomislav Šain, Ivan Piton, Patrik Lončarić i Anton Lončarić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije