Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni odnosom

Novi udar u HNS-u: Kompletna komisija Splitsko-dalmatinske županije podnijela ostavku

Nogometni sudac
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
05.07.2019.
u 10:40

- Razlog naše ostavke je nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju na način kako je to dogovoreno prilikom našeg imenovanja za članove Komisije nogometnih sudaca - navedeno je u priopćenju

Komisija nogometnih sudaca Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske podnijela je ostavku. Povog tome očito je  nezadovoljstvo odnosom s Komisijom sudaca Hrvatskog nogometnog saveza.

Priopćenje Komisija nogometnih sudaca Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske prenosimo u cijelosti:

Poštovani kolege!

Obzirom na promijenjene okolnosti u radu našeg Saveza obavještavamo vas da smo sa današnjim danom podnijeli ostavku kao Komisija nogometnih sudaca NSŽSD i zahvalili vodstvu Saveza na do sada ukazanom povjerenju.

Razlog naše ostavke je nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju na način kako je to dogovoreno prilikom našeg imenovanja za članove Komisije nogometnih sudaca te trenutne okolnosti rada u Savezu koje su bitno drukčije od onih koje su nam bile prezentirane u trenutku kada smo se odlučili kao pojedinci i komisija uključiti u rad Saveza.

U svome radu nastojali smo biti pravedni te donositi odluke isključivo temeljene na rezultatima vašeg rada i vrednovanju postignuća koja ste postigli kao suci i ostale uključene osobe te stvoriti okruženje u kojem se do prilika dolazi isključivo temeljem vlastitih postignuća i ostvarenja.

Oprostite ako smo nekoga uvrijedili ili ako nismo ispunili vaša očekivanja. U svome radu nastojali smo vam približiti najnovija očekivanja i zahtjeve nogometnog suđenja te se nadamo da smo uspjeli utjecati na vaš angažman i izvedbu te da će neki od vas u budućnosti napredovati do najviših razina nogometnog suđenjaŽao nam je što nećemo moći nastaviti zajedno surađivati, ali postoji određena razina očekivanja ispod koje nismo spremni ići u svom radu.

Ukoliko vam možemo osobno pomoći slobodno nam se obratite u bilo kojem trenutku.

Za sva pitanja i probleme vezano uz problematiku sudaca i suđenja te rada Saveza molimo obratite se predsjedniku ili tajniku Saveza dok se ne imenuje nova komisija sudaca.

Marko Erceg, predsjednik
Dino Knezović, tajnik

Športski program u ime bivše komisije nogometnih sudaca!

Pozdrav,
Toni Nejašmić
Vjeko Boban
Vesna Budimir
Andrija Čaljkušić
Tonći Grozdanić
Ante Jelavić
Mladen Jurić
Vedran Mamić
Boris Strukan

Ključne riječi

Komentara 8

BO
Bojnik
10:55 05.07.2019.

Svima dozivotno zabraniti rad u bilo kojem sportskom kolektivu.....a sta su oni mislili da ce suditi sve utakmice Hajduka?

NI
NikoCro
11:40 05.07.2019.

Dalmosi, dalmosi opet pizdarije prave

ZA
zagi101
10:58 05.07.2019.

ma kakav split, igrajte tam gdje je repka dobrodošla a gayduk nek igra županijsku ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije