Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Novi spektakl: Evo gdje će Hrvatska ugostiti Srbiju

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
21.11.2018.
u 13:20

Nakon dva kola vodeći smo u skupini s dvije pobjede i četiri boda. Kvalifikacije će se nastaviti u travnju kada nas očekuje dvomeč sa Srbijom.

Hrvatska rukometna reprezentacija je na dobrom putu da izbori Europsko prvenstvo 2020. koji će zajednički organizirati Austrija, Norveška i Švedska.

Naime, nakon dva kola vodeći smo u skupini s dvije pobjede i četiri boda. Kvalifikacije će se nastaviti u travnju kada nas očekuje dvomeč sa Srbijom.

Prvo ćemo 10. travnja gostovati u Srbiji, a onda ih ugostiti 13. travnja i to, čini se, u zadarskom Višnjiku.

- Razgovore s čelništvom Hrvatskoga rukometnoga saveza oko domaćinstva i organizacije tog spektakla dovršili smo prethodnih dana na obostrano zadovoljstvo. Velika nam je čast i obveza što će ŠC Višnjik, u Dvorani Krešimira Ćosića, biti domaćin značajne kvalifikacijske utakmice, odnosno što je HRS još jednom na taj način i Višnjiku i gradu Zadru odao priznanje ujedno omogućivši brojnim navijačima još jedan sportski spektakl - rekao je za Zadarski.hr Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

>> Pogledajte i gostovanje Červara na Večernji TV-u


 

Komentara 20

DH
dalibor.hren
00:04 22.11.2018.

Igramo u Vukovaru!!!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:13 22.11.2018.

opet 10 razlike !!! Kaki sa prognoziro na zadnjem Sp !!!! i zaradii ogromnu lovu !!!! Hahaaaahaaaaaa

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:12 22.11.2018.

Hahaaahaaaa !!! ma gde ste vi srpi od Hrvatske!!!!! hahaaaahaaaaaa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije