Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA ZARAŽENIH

Novi slučajevi koronavirusa u Manchester Cityju

Premier League - Chelsea v Manchester City
Foto: Ian Walton/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
06.01.2021.
u 18:35

Još ranije su koronavirusom zaraženi prvi vratar momčadi Ederson, braniči Kyle Walker i Eric Garcia, kao  napadači Gabriel Jesus te Ferran Torres

Engleski prvoligaš Manchester City u srijedu je potvrdio da ima još tri slučaja zaraze koronavirusom. Riječ je o pričuvnom vrataru 35-godišnjem Scottu Carsonu, 18-godišnjem veznjaku Coleu Palmeru i jednom članu stručnog stožera.

Još ranije su koronavirusom zaraženi prvi vratar momčadi Ederson, braniči Kyle Walker i Eric Garcia, kao  napadači Gabriel Jesus te Ferran Torres.

U polufinalu Liga kupa protiv gradskog rivala Manchester Uniteda, koji je na rasporedu u srijedu u 20:45 sati, trener Pep Guardiola neće moći računati i na ozlijeđenog stopera Aymerica Laportea.

U utorak su nogometaši Tottenhama izborili plasman u finale Liga kupa nakon što su u polufinalnom dvoboju na svom stadionu pobijedili drugoligaša Brentford s 2:0. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije