Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac našeg kapetana

Novi skandal: 'Hvala u ime cijele U-17 reprezentacije. Za dom spremni!'

Nikola Moro
Foto: Youtube Screenshot
30.10.2015.
u 18:58

"Žao mi je saveznika, ali i oni će pasti. Bog i Hrvati, za dom spremni", napisao je Miro Moro uoči susreta s Njemačkom

Nikola Moro, kapetan Hrvatske U-17 reprezentacije oduševljava svojim igrama na Svjetskom prvenstvu u Čileu. Jučer je postigao prvi gol na susretu protiv Njemačke, a dok svjetski mediji pišu o njemu kao o novom Modriću, njegov otac Miro na potpuno drugačiji način privlači pozornost.

Naime, na Facebooku ostavlja poruke koje izazivaju brojne kontroverze te koje dio javnosti osuđuje.

– Drage Hrvatice i Hrvati u Domovini i izvan nje, zahvaljujem se od srca u ime Nikole i cijele naše obitelji tako mogu slobodno reći i u ime cijele hrvatske reprezentacije U 17 što nam dajete potporu u ovim sretnim trenucima, a znam da ste i vi sretni, zato vas pozdravljamo. Bog i Hrvati, za dom spremni. Idemo do finala.

Sporan je, naravno, pozdrav "za dom spremni", zbog kojeg je kažnjen i Josip Šimunić. I ovo Miri Moru nije bio izdvojen slučaj jer je u najavi utakmice s Nijemcima napisao:

"Žao mi je saveznika, ali i oni će pasti. Bog i Hrvati, za dom spremni."

>>Kapetan Nikola Moro: Navijač Hajduka, a svim srcem igra za Dinamo

Foto: Screenshot/reuters

(Foto: Screenshot/Facebook)

Komentara 251

TA
tarzan
19:24 30.10.2015.

Zašto skandal, normalni stari hrvatski pozdrav. Zašto dozvoliti nekom da taj pozdrav proglasi zločinačkim. Zašto se ne bi zabranio usklik "druže tito mi ti se kunemo"? Pa tito je bio najveći koljač nakon Drugog svjetskog rata

DU
Deleted user
19:13 30.10.2015.

običan i normalan hrvat, spremni!

Avatar germanikus
germanikus
19:05 30.10.2015.

Pa to je strašno ..mene večeras žena pita dali sam spreman za večeru....sad iskreno rečeno nisam znao što da joj kažem!Čekam da se javi EUJanez možda on zna odgovor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije