Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEH ZA PEHOM

Novi problemi za Dalića. Zbog ozljede otpada standardni prvotimac?

Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
10.03.2019.
u 16:41

Hoće li osim očekivanog Petkovića još netko od igrača s pretpozivom dobiti priliku protiv Mađarske i Azerbajdžana tek treba vidjeti

Nakon što su se ozlijedili Ante Rebić i Marko Pjaca, izbornik Zlatko Dalić mogao bi ostati i bez Marcela Brozovića.

Veznjak Intera u današnjoj je utakmici protiv SPAL-a morao napustiti igru u 42. minuti, a tip i težina ozljede još se ne zna. 

Marcelo je u jednom trenutku samo legao na travnjak i tražio zamjenu. Umjesto njega u igru je ušao Talijan Candreva.

Hoće li osim očekivanog Petkovića još netko od igrača s pretpozivom dobiti priliku protiv MađarskeAzerbajdžana tek treba vidjeti.

Komentara 6

DU
Deleted user
18:34 10.03.2019.

Palaversu odmah ubacit....on je iz najboljeg kluba u vasioni.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:15 10.03.2019.

Koga nema bez njega se može, gazimo dalje !

SA
SI aka SI
10:52 11.03.2019.

Brozović je u top formi i sigurno će nedostajati, ali tu je Badelj koji je uglavnom vrlo dobro odrađivao tu funkciju u reprezentaciji (doduše, bio je i standardniji u klubu nego sad), pa i Šunjić kao alternativa. Može i Kovačić uskočiti u neku kombinaciju, pa Rakitić u sredinu. Krila su i Brekalo, može i Vlašić, kao i Oršić. Obzirom na odličnu formu Petkovića i Kramarića, ukoliko Rebić i Perišić ne mogu, a Brekalo bude prebačen na beka, možda Dalić odluči i na promjenu formacije na 4-3-1-2, pa u napadu zaigraju Petković-Kramarić, a recimo Vlašić polušpicu. Uglavnom, nema razloga da ne vjerujemo Daliću, a ni protivnici nisu toliko jaki da bi morali strepiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije