Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE PSIHOPAT'

Novi problemi za Cristiana Ronalda! 'Ovo će ga uništiti'

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.01.2019.
u 17:11

Britanski mediji navode da Jasmine Lennard rekla da ima dokaze koji će "uništiti Ronalda". Tvrdi da joj je za šutnju nudio novac te nakon što je to odbila da joj je prijetio da će objaviti njene gole fotografije.

Isplivali su novi detalji nakon što je Amerikanka Kathryn Mayorga optužila je Cristiana Ronalda za navodno silovanje koje se, kako tvrdi, dogodilo u Las Vegasu 2009. godine. 

BBC navodi da je odvjetnik Kathryn Mayorge razgovarao s Jasmine Lennard koja je hodala s Ronaldom prije 10 godina. A ova britanska reality zvijezda nema lijepe riječi za Portugalca i obećala je pomoći Amerikanki. 

Britanski mediji navode da Jasmine Lennard rekla da ima dokaze koji će "uništiti Ronalda". Tvrdi da joj je za šutnju nudio novac te nakon što je to odbila da joj je prijetio da će objaviti njene gole fotografije.

- Kako bi se osjećala da ti otac vidi tvoje gole fotografije - navodno joj je poručio Ronaldo.

Lennard je ranije slavnog nogometaša opisala kao teškog psihopata koji joj je neprestano prijetio smrću i koji ju je htio kontrolirati do te mjere da joj je branio izlaske.  

– Rekao mi je da će me oteti i isjeći na komadiće budem li se viđala s drugim muškarcima. Zaprijetio mi je da ću završiti na dnu rijeke. I za svaku od svojih tvrdnji imam dokaze. Da, Ronaldo je psihopat, a ja sam više od desetljeća čuvala njegove prljave tajne. Činim ovo za sve žene koje je zlostavljao, neka svi vide njegove arogantne poruke u kojima tvrdi da će se izvući od optužbi jer ga svijet obožava – napisala je, između ostalog, Lennard na Twitteru. 

>> Pogledajte i trening Dinama u Turskoj

Ključne riječi

Komentara 6

SV
stjepan v.
17:25 16.01.2019.

ove dame su ljubomorne sto ih Ronaldo nije ozenio, vec ih je iskoristio za par minuta. one su sumnjive i danas nisu zadovoljne u svom zivotu, pa ga zele ocrnuti.

DI
Diesel
17:36 16.01.2019.

Jake su mi ove trebe modelke, reality girls, party dancers, koje love mlade dvadesetogodisnjake i deset godina poslije ih ucjenjuju. Stari moj, pravila igre se moraju mjenjati. Ne treba nikad zaboraviti da je poslije rimskih orgija dosao vijek mraka gdje su vjestice plalili na lomacama. Nije sigurno da se klatno povjesti nece ponovo vratiti.

IL
ilijan
19:51 16.01.2019.

Ostavite čovjeka na miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije