Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
www.gp1.hr

Novi portal GP1.hr ruši rekorde posjećenosti

Sebastian Vettel (1)
Reuters/AFP/Pixsell
25.07.2011.
u 15:32

U nepuna tri dana GP1 skupio je više od 440 registriranih korisnika, a forum je zabilježio više od 1000 poruka.

U petak je aktiviran specijalizirani portal Svjetskog prvenstva Formule 1 – GP1. Na adresi www.gp1.hr možete pronaći najkompletniji sadržaj vezan uz F1 na hrvatskom jeziku. Portal je nastao u produkciji tvrtke KREATORstudio (studio.kreator.hr), a akvizirana su i dva dosad najjača portala (Formula1.hr i Grandprix.com.hr).

Iznimna posjećenost portala kulminirala je u nedjelju kada zbog velikog broja posjetitelja (više od 60.000 pokušaja pristupanja portalu nakon VN Njemačke) predviđeni serverski resursi našeg hosting providera nisu mogli izdržati te se portal srušio (problem je jučer u kasnim satima riješen). U nepuna tri dana GP1 skupio je više od 440 registriranih korisnika, a forum je zabilježio više od 1000 poruka. Iznimna posjećenost, raznovrsni sadržaji, promptne objave vijesti na hrvatskome jeziku, poznati kolumnisti (Mladen Jergović, Goran Dijaković i Oton Ribić) i mnogo ostalih zanimljivih stvari jamče atraktivan portal za sve ljubitelje ovoga najelitnijeg oktanskog sporta.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:32 26.07.2011.

Neznam čemu novi portal kad je postojeći F1-HR.com tu već dulje. Stvarno bez mozga. Treba nam samo jedan i vrijedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije