Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Novi poraz Udinesea, pobjeda Milana

16.11.2008.
u 17:11

Nakon pobjede Milana protiv Chieva na San Siru 1-0, na vrhu Serije A, nakon odigranih dvanaest utakmica, se nalaze dva milanska kluba...

Milan je opet do tri boda kao domaćin došao putem jedanaesterca. U 15. minuti je Kaka realizirao najstrožu kaznu nakon što je na njemu i napravljen prekršaj.

Gosti iz Verone su imali velik broj prilika, pogotovo u uvodnom dijelu drugog poluvremena, ali je tada neprelazan za njih bio domaći vratar Abbiati koji je nekoliko puta sjajno reagirao. Nakon toga je Milan umrtvio igru, te je pobjedom došao samo na bod od Intera koji je trenutačno vodeća momčad Serije A.

U šest popodnevnih nedjeljnih utakmica je dosuđeno čak pet kaznenih udaraca i svi su realizirani. Kao u Milanu odluku je bijela točka donijela i u utakmici Cagliarija i Fiorentine. Domaćin je pobijedio pogotkom Acquafresce.

Udinese, suparnik Dinama u Ligi UEFA-e, je u maloj krizi, pa su tako upisali drugi uzastopni poraz, te u zadnja tri prvenstvena ogleda imaju remi i dva poraza. Ovaj put ih je na Friuliju pobijedila, dotad posljednjeplasirana Reggina, kojoj je to tek druga pobjeda u sezoni. Tri neočekivana boda je Reggini donio Brienza.

Zalayeta je u 66. minuti gurnuo svoj Napoli u velike probleme zaradivši crveni karton. Tada je Napoli gubio u Bergamu 1-0, no uspjeli su iz jedanaesterca izjednačiti i čuvati 1-1 sve do 89. minute. I tada su do kraja primili dva pogotka.

Sa istovjetnih 3-2 je Catania pobijedila Torino, te je Sampdorija bila bolja od Leccea. U te dvije utakmice posebno je do izražaja došao Giuseppe Mascara koji je postigao sva tri pogotka za Cataniju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije