Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Novi poraz Borussije Dortmund

'RESTRICTIONS / EMBARGO - DFL LIMITS THE USE OF IMAGES ON THE INTERNET TO 15 PICTURES (NO VIDEO-LIKE SEQUENCES) DURING THE MATCH AND PROHIBITS MOBILE (MMS) USE DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER T
'DANIEL ROLAND'
18.09.2011.
u 20:27

Nogometaši Bayerna svladali su Schalke sa 2:0, dok je Hannover u završnici utakmice preokrenuo protiv Borussije iz Dortmunda s 0:1 na 2:1 u 6. kolu Bundeslige.

Bayern je dominirao od početka susreta i u svim segmentima nadigrao Schalke. Na golu Bavaraca blistao je Manuel Neuer, kojem su domaći navijači tijekom utakmica sa tribina upućivala pogrdne poruke zbog transfera u München.

Bavarci su do prednosti stigli u 21. minuti preko Petersena, a konačan rezultat postavio je Mülller u 75. minuti. Danijel Pranjić cijelu je utakmicu odgledao s klupe.

Bayern je na tablici prvi sa 15 bodova, dva više od Werdera.

Prvak Njemačke Borussia Dortmund vodio je protiv Hannovera 1:0 do 87. minute kada je izjednačio Karim Hagui, a samo dvije minute kasnije Konan je pronašao put do mreže Borussije i donio savlje domaćim navijačima.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je svih 90 minuta u momčadi Dortmunda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije