Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNA PUCNJAVA

Novi pokolj u SAD-u: Bivši NFL igrač ubio pet osoba pa presudio sebi

The site of a fatal shooting in Rock Hill, South Carolina
Foto: SAM WOLFE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
08.04.2021.
u 22:29

Adams je ubio doktora Roberta Lessliea (70), njegovu supruugu Barbaru (69), njihovo dvoje unučadi Adah (9) i Noaha (5) te Jamesa Lewisa (38) prije no što je presudio i sebi.

Bivši obrambeni igrač u američkoj profesionalnoj ligi u američkom nogometu NFL Phillip Adams (32) ubio je pet osoba u Rock Hillu u američkoj saveznoj državi South Carolini prije no što je počinio samoubojstvo.

Adams je ubio doktora Roberta Lessliea (70), njegovu supruugu Barbaru (69), njihovo dvoje unučadi Adah (9) i Noaha (5) te Jamesa Lewisa (38) prije no što je presudio i sebi.

Adams je bio pacijent doktora Lessliea, a ubojstva je počinio u njegovoj ordinaciji gdje je ostavio i jednu teško ozlijeđenu osobu.

Tijekom karijere u NFL-u od 2010. do 2015. godine Adams je odigrao 78 utakmica za New England Patriotse, Seattle Seahawkse, Oakland Raiderse, New York Jetse, Atlanta Falconse i San Francisco 49erse.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije