Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve žešći obračuni

Novi neredi u BiH, policija morala rabiti i vatreno oružje!

neredi (1)
bljesak.info
07.11.2012.
u 21:51

Do incidenta je došlo nakon utakmice između Širokog Brijega i Čelika u Mostaru, kad su domaći huligani napali navijače Čelika.

Nema mira u nogometnoj BiH. Nakon prve četvrtfinalne utakmice kupa između Širokog Brijega i Čelika u Mostaru (1:1) došlo je do novih navijačkih nereda. Domaći navijači, poznatiji kao Ultrasi, napali su i kamenovali autobus Čelikovih \"Robijaša\". Autobusu se razbijena stakla, dva su navijača ozlijeđena, a policija je čak morala rabiti i vatreno oružje kako bi zaustavila nasilje. Neslužbeno se doznaje kako su dva hica \"plavci\" ispalili u zrak u znak upozorenja. U autobusu je bilo 58 navijača Čelika.

Ozlijeđeni navijači prebačeni su u bolnicu.

Komentara 9

KO
kompjuter
09:43 08.11.2012.

koliko vidim niti mi nismo ispred mosne,kakva država takav i nogomet u hrvatskoj,mi možda imamo još veće divljake

ST
stranac
23:54 07.11.2012.

eto kakva drzava takav i nogomet,,

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:00 08.11.2012.

Hm Bosna je divna zemlja, ali kad padne noć i sijevnu hanđari... -srednji vijek Je be š zemlju koja Bosne nema. -Juga Je be š Bosnu koja zemlje nema. -Devedesete Ovo su bile, kao, simpatične doskočice na račun Bosne ie i bosanaca. Nije mi jasno od kud sada ovoliko sukoba i baraba, kad su svi bosanci u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije