Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Novi napad u Splitu, ovaj put psećim izmetom! Pogledajte što se dogodilo

Napad
Foto: Dalmatinski portal
22.02.2019.
u 14:15

– Mogu reći da sam očekivao napad s obzirom na ozračje koje vlada u gradu. Nitko više ne smije uputiti kritiku prema Hajduku i modelu koji egzistira. Za eksces ne bih rekao da je djelo navijača nego huligana – rekao je Bukovac nakon incidenta.

Mokrim pijeskom usred konferencije za novinare danas u hotelu park napadnuti su Vedran Bukovac i Ivica Prnjak iz Građanske inicijative ''Bit će bili što su bili'' koja okuplja navijače Hajduka nezadovoljnih funkcioniranjem udruge Naš Hajduk.

– Mogu reći da sam očekivao napad s obzirom na ozračje koje vlada u gradu. Nitko više ne smije uputiti kritiku prema Hajduku i modelu koji egzistira. Za eksces ne bih rekao da je djelo navijača nego huligana. Navijači su snaga Hajduka i bez njih ne može postojati. U ovom slučaju ne želim etiketirati – rekao je Bukovac nakon incidenta.

Dalmatinski portal piše da je u vrećici bio pijesak pomiješan sa psećim izmetom. Ova akcija, zaključuju, nalik je na incident koji je doživio pisac i novinar Ante Tomić.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
derin
15:04 22.02.2019.

Pola Splita pretpostavlja tko stoji iza ove inicijative, ta je osoba propala na svim područjima djelovanja i u Hajduku, tako da nema sto u Hajduka raditi. Ali ova mularija mora prestati s ovim, samo sramote sebe i rade antireklamu i Hajduku i Splitu. Živimo u demokraciji i svako ima pravo na mišljenje. Recimo moj dojam je da je Huljaj zadnjih mjesec, dva bio na najboljem putu, puno bolji od brbica i kosa.

SM
san.martino
14:58 22.02.2019.

Vedrane,ne daj se huliganima!Sumartin je uz tebe!

Avatar VinkoL
VinkoL
17:15 22.02.2019.

Kad malo proanaliziraš učestala splitska prezimena, a kojih u daleko većem broju ima "s one strane Drine" ne treba se čuditi da su tamo svakodnevni ekscesi. Promijenili su oni vjeru kad su pobjegli pred Turcima, ali geni su geni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije