Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MAX!

Prosinečki ekskluzivno iz tabora Azerbajdžana: Dragi Hrvati, čuvajte me se u Bakuu!

Novi Max!
Foto: Max!
1/2
05.06.2015.
u 17:00

- Zaboravite onih 6:0 dok je Azere vodio Berti Vogts. Stvaram ozbiljnu reprezentaciju, namučit ću Kovača i Hrvatsku u Bakuu. Nema popusta! - poručio je Prosinečki za Max!

Novi Max! u subotu, 6. lipnja donosi ekskluzivnu reportažu iz austrijske baze Azerbejdžana, suparnika vatrenih u kvalifikacijama za EP 2016. iz države koja posljednjih godina ulaže astronomske svote u sport, posebno nogomet.

Izbornik Robert Prosinečki poručuje:

- Zaboravite onih 6:0 dok je Azere vodio Berti Vogts. Stvaram ozbiljnu reprezentaciju, namučit ću Kovača i Hrvatsku u Bakuu. Nema popusta!

Max! otkriva i tko je u ljetnom prijelaznom roku najtraženiji desni bočni u Europi - Šime Vrsaljko, Srnin nasljednik u vatrenima. Vrsaljka između brojnih ponuda hoće oba finalista Lige prvaka, Barcelona i Juventus!

U velikom Maxovom specijalu Lige prvaka vječni operativac Zorislav Srebrić otkriva detalje supertajne operacije koja je prije osam godina promijenila sliku hrvatske reprezentacije - kako je HNS u posljednji trenutak oteo mladog Ivana Rakitića Švicarcima, a i tko je Hrvat koji je usmjerio karijeru prve violine Juventusa i azzurra, Andree Pirla.

Max! u specijali Ligu prvaka donosi pregled najvećih finala u povijesti, utakmica koje se nikad neće zaboraviti, a donosimo i impoznatni popis nogometnih velikana koji nikad nisu osjetili slast osvajanja najvećeg klupskog natjecanja na svijetu.

U otvorenom intervju Aleksandar Petrović, karizmatični Cibonin šef, uz obljetnicu Draženove pogibije priznaje:

- Brata Dražena nagovorio sam na sve ključne odluke u karijeri, ali nisam na onu koja bi mu spasila život.

Max! u specijali Ligu prvaka donosi pregled najvećih finala u povijesti, utakmica koje se nikad neće zaboraviti, a donosimo i impozantni popis nogometnih velikana koji nikad nisu osjetili slast osvajanja najvećeg klupskog natjecanja na svijetu.

Max! u svakom broju predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, ove subote to je klub iz kojeg su potekli Modrić, Pršo, Subašić, Vrsaljko... a sad je gurnut u Drugu ligu, NK Zadar. Samo Max! svakoga tjedna donosi nove epizode kultnog nogometnog junaka Nippera.

Samo uz Max! osvojite jedinstvenu knjigu o košarkaškom Mozartu "Dražen - godine zmaja".

>> Tjednik Max! pratite i na Facebook profilu

>> Alen Halilović odbio Bundesligu jer hoće igrati s Messijem

Komentara 5

MA
Mars...+
19:12 05.06.2015.

To je jos jedan od razloga sto bi protiv Italije morali igrati na pobjedu, a ne spominjati nakakav nerjeseni rezultat.

MV
Mijat vrdoljak
19:59 05.06.2015.

a zašto bi decembarski popštao Hrvatskoj

BO
bojnik
04:33 06.06.2015.

Zuti, prvo skok a onda hop!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije