Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA S OVISNOSTI

Novi krah legende boksa: 'Treba mu pomoć, zabavno je dok netko ne umre'

Instagram
22.04.2021.
u 13:46

- Vidjeli smo što su droge u prošlosti činile poznatim osobama

Neke je zabavio i nasmijao, a druge zabrinuo Oscar De La Hoya, odnosno, njegovo komentiranje i ponašanje za vrijeme emitiranja prošlog vikenda održane Triller Fight Club priredbe. To odmah postala jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Bivši svjetski boksački prvak tijekom prijenosa je često koristio neprimjerene izraze, vikao je, ponekad uzimao poduže pauze između riječi, a tu i tamo bi se i izbezumljeno zagledao u kameru ili svoje kolege na komentatorskim pozicijama, piše Fight Site.

Takvo ponašanje legendarnog boksača, koji je u prošlosti imao puno problema povezanih s konzumacijom alkohola i droge, mnoge je dovelo do zaključka da se Oscar ponovno okrenuo lošim navikama.

O Oscarovom ponašanju na Twitteru je nešto rekao i bivši svjetski prvak Ishe Smith

- On se ne bi trebao boriti, njemu je mjesto na rehabilitaciji. Vidjeli smo što su droge u prošlosti činile poznatim osobama. Sve je to zabavno dok netko ne umre. Potražite pomoć za tog čovjeku - napisao je Smith, a u sličnom smjeru išli su Frank Mir te brojni njegovi fanovi.

Tijekom priredbe psovao je, radio grimase, gubio koncentraciju, gledao u prazno i općenito djelovao kao da je pod utjecajem alkohola ili droga...

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije