Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACIO SJEDALICU

Novi ispad Kyrgiosa, naljutio se na publiku i suca pa podivljao

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
16.05.2019.
u 16:21

Kyrgios je sasvim izgubio živce pa je bacio sjedalicu na teren, pokupio stvari i otišao. Zbog toga je diskvalificiran.

Australski tenisač Nick Kyrgios imao je novi ispad tijekom meča drugog kola protiv Norvežanina Caspera Ruuda na Mastersu u Rimu zbog čega je diskvalificiran s turnira.

Kyrgios je "žutu minutu" imao na početku trećeg seta kod rezultata 6:3 i 6:7. Kyrgios je napravio break u prvom gemu, no protivnik mu je u idućem uzvratio istom mjerom.

To je toliko iživciralo Australca da je protestirao kod suca žaleći se na publiku, a sudac je zbog toga sljedeći gem dodijelio Ruudu.

Na to je Kyrgios sasvim izgubio živce pa je bacio sjedalicu na teren, pokupio stvari i otišao. Zbog toga je diskvalificiran.

Inače, 36. igrač svijeta ovih je dana izazvao brojne polemike u srbijanskim medijima izjavama o Novaku Đokoviću.

- Novak ima bolesnu opsesiju da se svima sviđa. Toliko se želi svidjeti ljudima, da ja to ne mogu podnijeti. Ježim se toga. Koliko god Grand Slamova osvoji, nikada neće biti najveći. Ako ne možeš pobijediti, ne možeš biti najbolji svih vremena. Ako budem igrao s njim i ako ga pobijedim, proslavit ću to ispred njega - rekao je Nick te dodao kako se čudi da je Đoković toliko bolji u međusobnom odnosu na Andyja Murraya.  

- Murray je puno bolji igrač - smatra Kyrgios. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mantheman
18:55 16.05.2019.

Diskvalificirat na godinu dana za pocetak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije