Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrači se navodno tukli

Novi detalji kaosa: Seks skandal izbio u svlačionici Srbije. Zvijezda spavala sa suigračevom suprugom?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Cameroon v Serbia
HANNAH MCKAY/REUTERS
30.11.2022.
u 11:52

Potencijalni seks skandal trese srpsku nogometnu vrstu uoči dvoboja protiv Švicarske u trećem kolu SP-a

Veliko nezadovoljstvo vlada u redovima srpske nogometne reprezentacije, tamošnji mediji pišu da je izbornik Stojković izgubio kontrolu, a navodno je došlo do tučnjave dvojice neimenovanih igrača. Nadalje, cure novi detalji općeg kaosa koji vlada u svlačionici orlova, stižu informacije kako je izbio pravi seks skandal u reprezentaciji! Izvori govore da se u središtu cirkusa našao napadač Juventusa, Dušan Vlahović, koji je navodno spavao sa ženom vratara Predraga Rajkovića koji trenutno brani za španjolsku Mallorcu. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Serbia Training - Al Arabi SC Training Facilities, Doha, Qatar - November 23, 2022 Serbia'a Predrag Rajkovic during training REUTERS/Bernadett Szabo Photo: BERNADETT SZABO/REUTERS
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS, ilustracija

Rajković se sa suprugom Anom Cakić vjenčao još 2018. godine. Masovno kruže poruke i glasine o navodnim intimnim odnosima između nekih igrača s djevojkama ili suprugama drugih igrača, što je navodno dovelo i do tučnjave na treningu, iako je kapetan Dušan Tadić to demantirao. 

 

 

Mnoge je začudilo zašto u kadru protiv Kameruna nije bilo Dušana Vlahovića, ponajboljeg igrača Srbije. Izbornik Dragan Stojković Piksi pravdao je to ozljedom i rekao da je spreman 30 posto, dok je sam igrač na Instagramu objavio da je 'uvijek spreman'.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Serbia Training - Al Arabi SC Training Facilities, Doha, Qatar - November 23, 2022 Serbia'a Dusan Tadic and Dusan Vlahovic during training REUTERS/Bernadett Szabo Photo: BERNADETT SZABO/REUTERS
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS, ilustracija

Navodno su napeti odnosi i između izbornika te Vlahovića, novine pišu da je legendarni nogometaš izgubio kontrolu nad svlačionicom, a nogometašima se ne piše dobro uoči dvoboja sa Švicarcima.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 45

AR
arian
14:49 30.11.2022.

srbi žive od mitomanije bila pozitivna ili negativna,dio njihovog folklora,takvi su kakvi su,bruse se na švicu,a ovi šaka šakiri još nabrijaniji,pogledaj samo šakirija odvaljen ko trokrilni ormar,živi bili pa vidjeli,švica je ozbiljna reprezentacija.

Avatar Sand
Sand
12:33 30.11.2022.

Influenzerice i nogometasi kakav divan koktel 🤮

ZA
zagi101
12:32 30.11.2022.

Srbija za doma spremna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije