Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALJUJUĆI OSIJEKU

Nove ulaznice za utakmicu Hrvatska - Wales već u prodaji

Gradski vrt
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
04.06.2019.
u 13:04

Nešto skuplje su ulaznice za tribinu Zapad dolje (200 kn), odnosno tribinu Zapad gore (150 kn), dok će jeftinije biti ulaznice za tribinu Istok.

Zahvaljujući napornom radu NK Osijek, koji je postavio sjedalice na dijelove tribina gdje ih nije bilo, omogućen je dodatni kontingent ulaznica za isprva rasprodanu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije protiv Walesa (8. lipnja u 15:00 sati).

Ulaznice su puštene u prodaju na blagajnama sportske dvorane Gradski vrt danas (4. lipnja) od 12:00 sati, a nije objavljen točan broj dostupnih ulaznica.

Nešto skuplje su ulaznice za tribinu Zapad dolje (200 kn), odnosno tribinu Zapad gore (150 kn), dok će jeftinije biti ulaznice za tribinu Istok.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice. Podsjetimo, početni kapacitet stadiona rasprodan je u samo dva dana pretprodaje.

Komentara 2

TA
tarzan
13:17 04.06.2019.

Nigdje ne piše koliko je to dodatnih ulaznica niti koliko je ukupan kapacitet. Loši ste

PR
protuudar
21:43 04.06.2019.

Takve vijesti može pisati svatko! Pa koliko je to novih ulaznica, 20!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije