Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euro

Nove promjene u redovima Hrvatske: Horvat za Dansku pozvao još igrača, evo o kome se radi

Szeged: Dok su srpski igrači vježbali ispred hotela, hrvatski rukometaši odlučili su se za šetnju
Foto: Sanjin Strukic
1/2
Autori: Eva Grgić, Hina
21.01.2022.
u 16:13

"Tako će sutra u utakmici protiv Danske, u sastavu biti Kristian Pilipović koji je s današnjim danom (21. siječnja 2022.), stekao pravo nastupa za Hrvatsku, Lovro Mihić i Mateo Maraš"

Dan nakon što su hrvatski rukometaši poraženi od Crne Gore s uvjerljivih 26-32 (9-15) u utakmici prvog kola drugog kruga na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, odigranoj u četvrtak u Budimpešti, Hrvoje Horvat je napravio nove promjene u rasporedu. 

HRS javlja:

"Da bi ojačao kadar za preostali dio Europskog prvenstva, izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat odlučio je napraviti nekoliko promjena u momčadi. Tako će sutra u utakmici protiv Danske, u sastavu biti Kristian Pilipović koji je s današnjim danom (21. siječnja 2022.), stekao pravo nastupa za Hrvatsku, Lovro Mihić i Mateo Maraš."

Podsjetimo, bio je ovo četvrti dvoboj Hrvatske i Crne Gore na europskim prvenstvima, a u prijašnja tri sraza hrvatski rukometaši su ostvarili tri uvjerljive pobjede. No, u Budimpešti su izabranici Hrvoja Horvata naletjeli na iznimno čvrste i dobro pripremljenu crnogorsku reprezentaciju koja je imala raspucane vanjske igrače i sjajnog vratara Nebojšu Simića koji je imao 14 obrana i proglašen je igračem utakmice.

Strijelce Hrvatske predvodio je sa sedam pogodaka Ivan Čupić. Pet pogodaka je postigao Luka Cindrić, a tri Marin Šipić. Ivan Pešić je sakupio sedam obrana.

Kod pobjednika su po sedam pogodaka postigli Branko i Miloš Vujović, a pet Nemanja Grbović. Po četiri gola su zabili Stefan Čavor i Vasko Ševaljević.  


 

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
17:22 21.01.2022.

Ovo nije reprezentacija ovo je kolodvor. Igrači će se upoznavati u autobusu na putu do dvorane

Avatar Point_of_view
Point_of_view
17:41 21.01.2022.

Ne trebamo cmizdrit. Njemačkoj je covid-pozitivno 11 igrača.

FR
franc251
16:57 21.01.2022.

Dobro je. Mladi igrači su dobili priliku i pokazali se. To će Horvatu omogućit složiti jaku reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije