Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdio ministar

Nove neprilike na obzoru: Protiv Ronalda otvorena istraga

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.10.2020.
u 15:07

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno

Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora i dalje inzistira na tome da je napadač Juvenstusa Cristiano Ronaldo prekršio covid-19 protokol te je kazao da je u tijeku istraga o tome, objavili su talijanski mediji.  

Ministar Spadafora smatra da Ronaldo nije smio napustiti Torino kako bi igrao za portugalsku reprezentaciju u Ligi nacija sredinom listopada, te da je trebao ostati u tzv. zaštitnom balonu, jer su u omladinskom pogonu i U-23 ekipi Juvea zabilježeni slučajevi zaraze koronavirusom.

No, Ronaldo je 11. listopada u Parizu odigrao cijeli susret protiv Francuske (0:0), a dva dana kasnije objavljeno je da je pozitivan na koronavirus zbog čega nije nastupio protiv Švedske u Lisabonu (14. listopada).  Ronaldo se je iz Portugala vratio u Torino privatnim avionom te je ostao u samoizolaciji. 
 
- Napustivši Torino kako bi igrao za reprezentaciju Ronaldo nije poštovao protokol i u tijeku je istraga o tome - kazao je ministar sporta Vincenzo Spadafora. 

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno. 

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije talijanska vlada ponovno je uvela restriktivne mjere slične onima iz proljeća. Tim mjerama zaustavljen je amaterski sport, a utakmice Serie A ponovno se moraju igrati pred praznim tribinama nakon što je dosad bilo moguće da tisuću gledatelja uživo prate susrete talijanskog prvenstva.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije