Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška vremena

Novak Đoković u nevjerici! Je li moguće da mu se ovo događa?

Novak Đoković
Foto: Reuters7PIXSELL
1/11
31.10.2017.
u 19:33

U cijeloj ovoj priči svoje prste imao je i hrvatski tenisač Marin Čilić

Prije točno godinu dana Novak Đoković uživao je u svom 122. uzastopnom tjednu na čelu ATP ljestvice. Bila je to duga dominacija tenisača iz Srbije koji je djelovao nezaustavljivo.

No, tada je na red došao Masters u Parizu, Đoković je u četvrtfinalu ispao od Čilića, Murray otišao do kraja i preuzeo jedinicu. Još je to potvrdio i na završnom Mastersu u Londonu pa je godinu okončao na vrhu.

Tada su svi najavili da će se Đoković vratiti jači nego ikada, da je 2017. godina opet njegova i da se vraća na tron, ali dogodilo ne nešto pomalo nevjerojatno. 

 

Naime, loša forma i ozljede Đokovića su unazadili, trenutačno je sedmi igrač svijeta. Međutim, tu nije kraj njegovim mukama! Ovogodišnji Masters u Parizu, isti onaj nakon kojeg je ostao bez vodeće pozicije, morao je otkazati zbog ozljede lakta pa će izgubiti dodatnih 1180 bodova. uz to, izgubit će bodove i za finale Londona pa će sezonu završiti sa 2.585.

To znači da će sigurno ispasti iz Top 10, što mu se nije dogodilo u posljednjih deset godina. A srbijanski mediji izračunali su da bi na kraju godine mogao biti između 14. i 20. pozicije. Da vam je to netko rekao prije točno godinu dana, zasigurno ne biste vjerovali...

Komentara 59

BA
bacvice
22:17 31.10.2017.

ma sto rec za Novaka? nikad na kugli zemaljskoj se nije rodio tip? tako talentiran za Tenis, Novak je uzeo od Tenisa sve sto se moglo?svojim radom i sportskim ponasanjem prma svim sportasima na kugli zemaljskoj imao je respekt! za sve od nogometa,kosarke,rukometa,vaterpola itd.itd. sve je sportiste jako volio i cjenio. nikad za nikad nismo culi od Novaka nesto lose za Modrica,Mandjukica,(pokojnog Drazena Petrovica) Gorana Ivanisevica,Janicu Kostelic i brata Ivicu Kostelic ni za moga priju Mirka Filipovica a kamoli za Blanku Vlasic ili za najvecu SANDRU? tip smireno odigra tenis i napravi spektakl i zove se NOVAK DJOKOVIC LEGENDO RESPEKT

KR
kruti190
22:29 31.10.2017.

večernji list na aparatima!!!!

BA
babovac
21:28 31.10.2017.

Propao je sa ženom kao i naš Mavrović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije