Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Novak Đoković ponovno se testirao na koronavirus, stigli nalazi!

Zadar: Novak Đoković s obitelji na jahti Asha
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/6
02.07.2020.
u 12:21

Svi sudionici turnira testirani su na COVID-19, a među zaraženima su i naši Borna Ćorić i Goran Ivanišević

Nedavno finale zadarskog Adria Toura otkazano je nakon što se pokazalo da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Svi sudionici turnira testirani su na COVID-19, a među zaraženima su naši Borna Ćorić i Goran Ivanišević, te HTV-ova novinarka Mirna Zidarić.

>> VIDEO Ćorić i Ivanišević pjevaju u restoranu u Zadru

Prvi igrač svijeta Novak Đoković svoje je testiranje obavio u Beogradu i njegov je nalaz bio pozitivan, kao i kod supruge Jelene.

Nakon desetak dana oboje su se ponovno testirali i njihovi nalazi na COVID-19 sada su negativni, javljaju srpski mediji.

Oboje su od povratka iz Zadra bili u samoizolaciji.

''Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na COVID-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje napravili u Beogradu. Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su napravili po prethodnom dogovoru s liječnicima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere u vezi s COVID-19", piše u priopćenju Đokovićeva stožera.

>> Pogledajte što je Novak Đoković rekao o Draženu Petroviću

Ključne riječi

Komentara 23

EE
eem
14:26 02.07.2020.

(Iz)Rekao je (više puta) fantastičan i cijenjeni Petar Tomev Mitrikeski, makedonski biolog, genetičar, evolucionist - "Ne vjeruj Beogradu ni kad darove nosi"

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:14 02.07.2020.

Kao sto sam i ocekivao. Tresla se brda rodio se mis! Ocekujem uskoro iste vijesti i od Borne i Gorana, i svih ostalih zarazenih slavnim virusom. I naravno, ocekujem da i onaj pametnjakovic Kyrgios ima nesto za poruciti iz svoje pacovske rupe u koju cak ni virusi ne zalaze?

TS
Tito sveti
12:55 02.07.2020.

Da je meni bit bolestan kao nole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije