Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgodio povratak

Novi problemi za Novaka Đokovića: Tužan sam i razočaran!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.12.2017.
u 14:01

Zadnjih nekoliko dana ponovno sam osjetio bolove u laktu i nakon pregleda liječnici su mi savjetovali mirovanje - rekao je Đoković

Novak Đoković neće nastupiti na ekshibicijskom turniru u Abu Dhabiju. Srpski igrač posljednjih je dana osjetio bolove u laktu te je odlučio odgoditi povratak na teniske terene.

- Razočaran sam, ali ne mogu nastupiti u Abu Dhabiju. Nažalost, zadnjih nekoliko dana ponovno sam osjetio bolove u laktu i nakon pregleda liječnici su mi savjetovali mirovanje i da nastavim s terapijama - rekao je Đoković, te nije mogao reći kada se vraća na teren:

Novak Đoković
1/5

- Jedva sam čekao ponovno zaigrati i zbog toga sam sada vrlo tužan. Uživao sam u pripremama i radovao se nastupu u Abu Dhabiju. Moram pričekati rezultate terapije, ali se nadam kako ću se brzo vratiti u pravi ritam priprema. Ovo može utjecati na početak sezone, odluku ću donijeti sljedećih dana!

Komentara 33

DU
Deleted user
14:21 29.12.2017.

Što je više''vesti'' iz regijona to su nam komšije sve gadljivije.

DU
Deleted user
14:07 29.12.2017.

Tužan dan za VL. Sad moraju pisati o lepoj breni.

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
14:27 29.12.2017.

Već sam se uplašio da VL danas neće objaviti ništa o svojim naredbodavcima srbovima !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije