Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio navijače

Đoković: Delić je jedan od najperspektivnijih igrača današnjice

Novak Đoković i Mate Delić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
06.03.2015.
u 17:12

- Navijači su izvanredni, ponosan sam što sam igrao pred njima

Novak Đoković donio je Srbiji prvi bod protiv Hrvatske u Davisovu kupu. Srpski tenisač u Kraljevu je pobijedio Matu Delića sa 6:3, 6:2, 6:4. Nije prvi tenisač imao poteškoća, za pobjedu mu je trebalo svega 89 minuta.

- Znao sam da sam favorit, ali uvijek je teško igrati takve mečeve kada protivnik zna da nema što izgubiti. Od početka sam bio koncentriran i napravio sam break koji mi je donio set. Delić je pokazao svoje oružje, odlično se kreće za igrača svoje visine i pokazao je da je jedan od najperspektivnijih tenisača današnjice, rekao je Đoković nakon susreta i pohvalio publiku.

- Navijači su izvanredni, ponosan sam što sam igrao pred njima. Mate i ja smo bili u iščekivanju pred ulazak na teren i onda smo čuli s koliko poštovanja je ispraćena hrvatska himna, zaključio je najbolji tenisač svijeta.

>>Đoković lako pobijedio Delića, u prepunoj dvorani ga bodrili Nikolić i Jeremić

Komentara 2

DU
Deleted user
01:39 07.03.2015.

Mate je jedan veliki gospodin, i Hrvatska će u njemu dobiti izuzetnog igrača, a posebito za timsku igru i duh. Ćorić je medijski više isforsiran, ali Mate...tiha voda brijeg roni, nemojmo se iznenadit...

OT
od_topole
21:32 06.03.2015.

Hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije