Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO OTVORENO

Novak Đoković iznenadio iskrenom izjavom: 'To me više ne zanima'

FRA, ATP Tour, Rolex Paris Masters
EXPA/PIXSELL
11.05.2021.
u 15:50

- Ti momci igraju svaki tjedan, igraju sjajno i skinut će me s vrha, to je neizbježno.

Novak Đoković rekorder je po broju tjedana na prvom mjestu ATP ljestvice, ali tako nešto više mu nije u području interesa.

- To me više ne zanima. Sad me zanimaju samo Grand Slamovi - iskreno je izjavio srpski tenisač.

Zato eksperimentira u igri ili ne odlazi na turnire kao što je nekad, zbog čega se bodovi "otapaju".

- Dolazi do smjene generacije i rezultati to govore. Ti momci igraju svaki tjedan, igraju sjajno i skinut će me s vrha, to je neizbježno. Ne znam kad, ali promjena dolazi.

Logično da se koncentrira samo na najjače turnire jer svjestan je da se može upisati u povijest. Trenutno je na 18, a ispred su s 20 Roger Federer i Rafael Nadal. Daleko iza je Pete Sampras s 14 što znači da onaj tko postavi rekord po broju Grand Slamova, dugo neće biti srušen...

Komentara 15

Avatar Agresor
Agresor
15:53 11.05.2021.

Nole GOAT.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:24 12.05.2021.

Zemunac mora biti u istoj godini. Isto kao Grand Slam u konjickim derby-ima. To je definicija Grand Slam titule. Grand Slam nije turnir nego titula. Turniri koje se mora osvojiti u istoj godini da bi se dobila ta titula zovu se Major turniri. Ovo kaj ti pricas je verzija gubitnika, onih kaj vele vazno je sudjelovati. Mislis li da je repka Brazila na svjetskom prvenstvu kad su ih Nijemci ubili tako mislila? Ne, ali Kamerun je. Pa mozemo li nogometno izjednaciti Brazil i Kamerun?

Avatar Tombstone
Tombstone
23:47 11.05.2021.

Ne. To su izmislili gubitnici od nedavno. Davno su i Lendl i McEnroe izjavili da im je najvise zao sto nisu osvojili Grand Slam, Becker i Sampras su cak i upozorili novinare da ne pricaju gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije