Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Novak Đoković sprema se osnovati rock-band!

Novak Đoković
AFP
26.12.2009.
u 20:09

U dvoipostanom je srdačnom druženju s beogradskim novinarima najbolji srbijanski tenisač Novak Đoković pričao o prošloj sezoni i planovima u budućnosti.

Zasmetala su ga, priznao je, nagađanja da tijekom meča psuje oca i majku.

- Nisam psovao oca, nikada si tako nešto ne bih dozvolio. Kada mi ne ide, psujem i u tome ne vidim ništa strašno niti različito u odnosu na druge tenisače. Pogledam pritom prema loži i tražim podršku od članova obitelji. Možda nekome to izgleda kao da psujem svoje najbliže, ali to je izvan svake pameti - rekao je treći tenisač svijeta.

Kazao je novinarima da, barem zasad, u 2010. godini ne namjerava oženiti djevojku Jelenu, ali da planira osnovati rock-band.

- Ja ću svirati bas-gitaru: spreman sam naučiti svirati i odvajati dobar dio slobodnog vremena u funkcioniranje banda. Planiram to s društvom zapravo već duže vrijeme. Moj brat Marko svirat će bubnjeve. Ne znam još kako ćemo se zvati, možda Nesvrstani, Izgubljeni ili tako nekako...

Najavio je za studeni sljedeće godine organizaciju velikoga nogometno-teniskog spektakla u Srbiji u humanitarne svrhe.

- Vidio sam na TV-u kako je to ove godine izgledalo u organizaciji Rafe Nadala i Ikera Casillasa. Kontaktirao sam već nekoliko domaćih i talijanskih nogometaša. Bit će to istinski spektakl, no više od toga zasad ne mogu otkriti.

Rekao je da se dobro odmorio, da će Novu godinu dočekati u Italiji, a prije Australian Opena nastupiti samo na ekshibicijskom turniru u Kooyongu.

Protiv svinjske gripe neće se cijepiti. Posavjetovao se, kaže, s Rafaelom Nadalom i Juanom Martinom del Potrom, koji se također neće cijepiti. Dodao je da se od svih tenisača na Touru najbolje slaže s Nadalom, Del Potrom i Andyjem Murrayjem, i to zbog generacijske bliskosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije