Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGREŠNO RADIO

Becker progovorio o razlazu s Đokovićem pa otkrio nevjerojatan detalj

Becker Đoković
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
09.12.2017.
u 09:28

- Bio je jedan meč u kojem Novak cijelih deset minuta nije pravilno držao reket. Nitko to nije primijetio niti pisao o tome. Ali, ja sam to vidio - poručio je Becker.

Boris Becker, bivši trener Novaka Đokovića, osvrnuo se na prekid suradnje s nekadašnjim najboljim tenisačem svijeta. Nijemac i Srbin razišli su se prije otprilike godinu dana nakon što su tri godine surađivali.

- Ništa ne mogu raditi polovično. Posljednji savjet koji sam mu dao bio je taj da mora biti vlastiti izvor svjetlosti. Ne treba mu nitko drugi. Nije me poslušao. Ali sada neki drugi ljudi dobivaju te zrake sunca. Meni ne treba svjetlost, ja imam vlastite izvore svjetlosti. Savjete Đokoviću dajem iz srca i dobre namjere. Ako radim s njim, onda to želim raditi punim intenzitetom, a ne polovično - otkrio je Becker, prenose srbijanski mediji.

Becker Đoković
1/5

Najmlađi osvajač Wimbledona otkrio je još jednu zanimljivost.

- Bio je jedan meč u kojem Novak cijelih deset minuta nije pravilno držao reket. Nitko to nije primijetio niti pisao o tome. Ali, ja sam to vidio - poručio je Becker.

Komentara 4

MI
milanfica
23:54 09.12.2017.

Sve sama zavist..idemo Nole najbolji si!!!

IK
ikbmibm
20:16 31.12.2017.

Rubrika tenis u V.L. nema ni jednog novinara koji se razumije u tenis,pa im ne preostaje ništa drugo nego prepisivanje iz srbijanskih novina Rafa Nadal je po 4 puta world No 1, što nole nikad neće biti

QQ
qqq
13:10 15.12.2017.

Rubrika tenis na VL je postala sapunica o Noletu. Članci većinom o tome šta radi Nole, kad je kakio, kad prdnuo i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije