Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Nova uvjerljiva pobjeda Hrvatske: Tursku dobili 21 razlike

Vaterpolo - hrvatska reprezentacija
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/5
18.07.2018.
u 12:37

Ovo je druga pobjeda Hrvatske na EP u Barceloni, prije dva dana naši vaterpolisti slavili su protiv Nizozemske sa 15:8.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u srijedu je u 2. kolu skupine C na Europskom prvenstvu u Barceloni lakoćom svladala Tursku sa 23:2 (4:0, 7:1, 6:1, 6:0).

 U hrvatskoj reprezentaciji najefikasniji su bili Lovre Miloš sa šest i Loren Fatović sa pet golova. Ante Vukičević i Andro Bušlje zabili su po tri pogotka, Maro Joković dva, a Marko Macan, Josip Vrlić, Javier Garcia i Ivan Buljubašić po jedan.

 Ovo je druga pobjeda Hrvatske na EP u Barceloni, prije dva dana naši vaterpolisti slavili su protiv Nizozemske sa 15:8. Reprezentacija Grčke, koja je u 1. kolu dobila Tursku sa 27:1, u srijedu igra sa Nizozemskom (15.30 sati). 

U posljednjem kolu u skupini u petak, 20. srpnja, sastaju se Turska - Nizozemska (14 sati), te Hrvatska - Grčka (20.30 sati). Pobjednici četiriju skupina direktno idu u četvrtfinale, a drugi i treći iz svake skupine će razigravati za preostala četiri mjesta u četvrtfinalu.
 

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
01:05 19.07.2018.

Eh moji dragi Turci još se kitimo vašim imenima, hvala što ste nam razrađivale mlade za prvu bračnu posle išlo puno lakše Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej podneo je inicijativu kojom Kuršumlija treba da promeniti svoje ime i vratiti staro srednjevekovno "Bele Crkve". Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu i sada su u toku pripreme za sprovođenje zakonske procedure za promenu imena, potvrdio je za agenciju Beta predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić. On je kazao da inicijativa za promenu imena nije ništa novo, ali da se do sada nije ozbiljnije o tome razmatralo. "Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu srpskog patrijarha Irineja, da Kuršumlija promeni ime u Bele Crkve. To ime je iz srednjeg veka, dok je Kuršumlija tursko ime, iz turskog doba. Već su dogovori postignuti, sada nam ostaje da ispoštujemo zakonsku proceduru, i vratimo našem gradu srpsko ime", kazao je Vidić.

VO
vorda400
13:08 18.07.2018.

Ovakva pobjeda stvarno podigne samopouzdanje ali ipak Turci su novi u ovom sportu prave ekipe tek dolaze

MI
Mimizo
13:36 18.07.2018.

ajmo u stilu i na slavi vatrenih po novo zlato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije