Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojavila se i snimka ubojstva u Cataniji, a uhićeni sin jednog policajca izjavio je da mrzi oca

Nova uhićenja, ali ubojica nepoznat

07.02.2007.
u 19:03

O tome koji stadioni odgovaraju zakonima o sigurnosti na njima odlučit će u četvrtak talijansko Ministarstvo unutarnjih poslova. Paket mjera prihvatila je talijanska vlada lijevog centra na sastanku u srijedu poslije podne kako bi se spriječilo i ugušilo nasilje za vrijeme utakmica.

Da se neće igrati na stadionima koji ne ispunjavaju norme potvrdila je ministrica sporta Giovanna Melandri nakon sastanka s ministrom unutarnjih poslova Giulianom Amatom te predstavnicima nogometnog saveza i saveza klubova. Uoči tog sastanka na vladu su izvršeni pritisci nekih predsjednika nogometnih klubova koji se protive igranju utakmica bez gledatelja, ali su ministri zadržali svoje stajalište.

U međuvremenu nastavljena je istraga u Cataniji o ubojstvu policajca za vrijeme sukoba između policije i nasilnih navijača, te je uhićeno još pet mladih osoba, od kojih su četiri istražitelji uočili pregledavajući snimke. Postoji i snimka ubojstva policajca Racitija, ali ubojica još nije identificiran.

Sada je ukupno uhićeno 39 osoba, a sin policajca koji je uhićen za vrijeme sukoba s policijom izjavio je da mrzi svoga oca jer nije nikada bio blag prema njemu, te da se zato priključio napadima na ljude u uniformi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije