Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna informacija

Nova TV neće prenositi utakmicu protiv Mađarske, ogled 'odselio' na drugi kanal

Hrvatska - Azerbajdžan
Foto: Marko Prpić/Pixsell
22.03.2019.
u 08:53

Grupacija je prijenos odlučila prebaciti na svoj specijalizirani televizijski kanal

Nova TV neće prenositi utakmicu protiv Mađarske. Naime, sljedeći kvalifikacijski ogled za EURO 2020. prikazivat će se od 18 sati na kanalu Doma TV.  Riječ je o specijaliziranom televizijskom kanalu za zabavu, članu medijske grupe Nove TV, odnosno o informaciji koju treba imati na umu kako u nedjelju ne biste ostali zbunjeni.

Medijska grupacija United Group, u čijem su vlasništvu Nova TV, Sport Klub i N1 televizija, otkupila je paket prava TV-prijenosa prva dva izdanja Lige nacija, kvalifikacija za Euro 2020. i završnog turnira, kao i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Iz grupacije nije navedeno zašto je tako odlučeno, ali gledateljima je ionako najbitnija informacija da je došlo do promjene budući da je kvalifikacijski ogled protiv Azerbajdžana bio na kanalu Nova TV. 

>> Pogledajte reakciju Zlatka Dalića nakon utakmice protiv Azerbajdžana

Komentara 40

SN
snovakor
09:29 22.03.2019.

Nije to toliki problem što je to u sklopu te grupacije ali je veći i katastrofalan problem, što plaćamo tu nacionalnu TV svaki mjesec i od nje nemamo NIŠTA !! ... plaćamo veliki novac u tu vreću bez dna .... a program nit se da gledam nit valja ... katastrofa nacionalna !!

ZO
zoranos
09:18 22.03.2019.

Očekivano! Ne bi se mogla gledati repriza - reprize "Lud, Zbunjen, Normalan" u 20h. Od nacionalne je važnost vidjeti da li će Izet opet drpati neku susjedu!

Avatar Apsalar
Apsalar
11:05 22.03.2019.

Ima se za Stankovića, nema se za utakmice reprezentacije, ha HTV?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije