Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Nova trenerska žrtva, Sergej Jakirović više ne sjedi na klupi Gorice

Sergej Jakirović
Foto: Tibor Jurjević/PIXSELL
1/5
24.02.2020.
u 17:13

Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu.- izjavio je Črnko

Sergej Jakirović više nije trener Gorice. Predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko objasnio je potez koji je uslijedio nakon teškog poraza od Hajduka 6:0 i četiri uzastopne utakmice u kojima Goričani nisu zabili gol na početku prvenstva, a igrali su protiv Osijeka, Dinama, Rijeke i Hajduka.

- Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu.- izjavio je Črnko.

Gorica sljedeću utakmicu igra u petak protiv Istre 1961, a do tada će biti poznato ime novog trenera koji bi se mogao pojaviti već na sutrašnjem treningu.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kristijan44
17:33 24.02.2020.

Tko od Hajduka primi 6 komada treba se prestati baviti trenerskim poslom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije