Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Nova smrt zavila u crno svijet sporta

Indiana Munoz
16.03.2020.
u 13:59

Munoz, koja je nastupala u klasi 600 ccm, pala je u jednom zavoju, pri čemu je zadobila teške ozljede. Unatoč brzoj intervenciji liječnika nije joj bilo spasa.

Motociklistica Indiana Munoz (29) poginula je u nesreći za vrijeme Goias SuperBike utrke na stazi Ayrton Senna u brazilskom gradu Goiâniji.

Munoz, koja je nastupala u klasi 600 ccm, pala je u jednom zavoju, pri čemu je zadobila teške ozljede. Unatoč brzoj intervenciji liječnika nije joj bilo spasa.

Indy, kako je glasio njezin nadimak, bila je jedna od najpoznatijih brazilskih motociklistica, a bila je i instruktor jahanja. Premda je rođena u Dominikanskoj Republici, karijeru je razvila u Brazilu, gdje je ostvarila niz velikih uspjeha. Bila je brazilska prvakinja (2013, 2014),  pobjednica 100 milja Interlagosa  (2016), a osvojila je tri naslova u Kawasaki Ninja 300 i Yamaha R3 kupu.

Zanimljivo, Munoz je rođena u cirkuskoj obitelji, a od svoje rane mladosti sudjelovala je s ocem u motociklističkim akrobacijama. Njezin brat Kioman Munoz također je zaražen motociklizmom i trostruki je brazilski prvak u motokrosu.

Bila je to druga smrtna nesreća na Autódromo Internacional de Goiânia. U kolovozu 2019. poginuo je Welles Balbino i to na istom zavoju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar taqa
taqa
16:48 16.03.2020.

Sreća u nesreći je da nije bila pozitivna na corona virus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije