Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne mogu to više'
Povratak na članak

Nova smrt pogodila svijet sporta: 18-godišnjakinja nije mogla izdržati pritisak...

Dio austrijskih medija je objavio kako je djevojka izvršila samoubojstvo, jer je pored njezinog tijela pronađeno nekoliko oproštajnih pisma, što je potvrdio javni tužitelj. U njima Bassani navodno, piše o velikom pritisku austrijskog saveza.

Komentari 4

DE
deda1234
18:53 12.05.2020.

Počivala u miru..

VL
SL
slavenZadravec
08:48 13.05.2020.

Profesionalan sport je na više načina štetan za sudionike, ali ga većina država nažalost podržava zbog reklamno-nacionalističkih interesa. Ono što treba podupirati je rekreativno bavljenje što većeg dijela građana, a profesionalce prepustiti sponzorima i privatnim interesima.

VL
DU
Deleted user
08:42 13.05.2020.

Tako je to kada se dijete gura u profesionalni sport. Roditelji su sada dobili najveću moguću šamarčinu. Sada imaju do kraja života da se pitaju o svojim postupcima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.