Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

Nova skraćena NHL sezone počinje 13. siječnja ako to Kanada dozvoli

THE CANADIAN PRESS 2018-02-11
Trevor Hagan/Press Association/PIXSELL
19.12.2020.
u 09:15

Kanadska vlada je zatvorila svoje granice sa Sjedinjenim Državama zbog pandemije Covid-19, s izuzetkom određenih osnovnih usluga, a NHL liga će najvjerojatnije stvoriti novu skupinu od sedam kanadskih momčadi

Sjevernoamerička liga hokeja na ledu (NHL) objavila je u subotu da će nova, skraćena sezona, u kojoj će svaka momčad odigrati 56 utakmica, započeti 13. siječnja 2021. godine, ako dobiju dopuštenje kanadskih vlasti. 

Kanadska vlada je zatvorila svoje granice sa Sjedinjenim Državama zbog pandemije Covid-19, s izuzetkom određenih osnovnih usluga, a NHL liga će najvjerojatnije stvoriti novu skupinu od sedam kanadskih momčadi.

Šef lige Gary Bettman rekao je u srijedu da je jasno je se neće odigrati po 82 utakmice u regularnoj sezoni, ali se nada početku sredinom siječnja. On je dodao kako još uvijek postoji opcija da se igra regularno u svim gradovima, ali je u igri i opcija "balona", kao što je završila prošla sezona.

Na kraju regularne sezone, četiri najbolje momčadi iz svake divizije plasirat će se u doigravanje, izvijestili su kanadski mediji.

Posljednji Stanley kup osvojio je Tampa Bay Lightning i to sa završnicom u rujnu, kada su u finalu svladali Dallas Starse s 4-2.

Ključne riječi
NHL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije