Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAJ PUT JE TEMA STADION

Nova poruka Zdravka Mamića: Dežurni mrzitelji i duhovne mizerije...

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/7
10.04.2021.
u 20:04

"Dežurni mrzitelji i duhovne mizerije, Dinamov novi space shuttle stadion na Maksimiru neće vas koštati ni eura. Imat ćete sve svoje novce za vrtiće, škole, bolnice, gongove i bongove, iako vas pola za iste nije uplatilo niti kune"

Dinamo je danas predstavio projekt novog stadiona koji bi koštao 60-ak milijuna eura, a izgradio bi se na mjestu sadašnjeg neuglednog zdanja u Maksimiru.

Radi se o prijedlogu izgradnje stadiona kapaciteta 34 tisuće mjesta koji bi se gradio, kako su rekli u Dinamu, u suradnji sa strateškim partnerom u projektu Gradom Zagrebom.

Tko bi to sve platio, pitanje je koje se često postavlja pa se iz BiH javio Zdravko Mamić te na Facebooku napisao sljedeće:

"Dežurni mrzitelji i duhovne mizerije, Dinamov novi space shuttle stadion na Maksimiru neće vas koštati ni eura. Imat ćete sve svoje novce za vrtiće, škole, bolnice, gongove i bongove, iako vas pola za iste nije uplatilo niti kune i sjetite ih se samo kada netko drugi nešto radi. Stadion će vam u Zagreb dovesti najveće glazbenike svijeta, najveće klubove, svi će procvjetati, bit će ukras i ponos od kojeg ćete i vi profitirati. Dinamo samo treba od grada pravo gradnje na zemlji koja je do 1992. bila njegova i malo sluha gradske uprave. Sve ostalo, riješit će klub sam i njegova uprava!"

Ranije danas Mamić je poručio sljedeće:

"Ja za Dinamo živim i živjet ću u futuru. A Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion kakav je arhitekt gospodin Otto Barić isprojektirao u suradnji s klubom. Nov stadion UEFA kategorije 4, kakav Zagreb i Dinamo zaslužuju može biti gotov za 3 godine. Jedino što nedostaje je vaša podrška kako bi Dinamo dobio pravo građenja na zemljištu koje je bilo njegovo do 1992., a zatim mu je oduzeto političkom odlukom. Novi stadion građane neće koštati ništa, a bit će na ponos svima. Koštat će oko 60 milijuna eura koje će uložiti partneri projekta, a bit će najljepši ukras Zagreba. Hrvatska je nogometna nacija i Hrvatska, Zagreb, a osobito Dinamo ovo zaslužuju."

>> Ovako bi stadion trebao izgledati

Foto: GNK Dinamo

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar turskicobane
turskicobane
22:15 10.04.2021.

Vrti se cijelo vrijeme mantra "neka dinamo gradi sam" . OK Vrati te mu zemljište ili ga "poklonite" i dinamo će gradit. Lopovima bi trebalo da postanar gradi na njihovom/otetom zemljištu. Sve to da izfinancira i da bude vlasnik valdildi dijelom. Dinamo plaća poreze,prireze gradu ,450 plaća se vodi u ZG na porezu. Mamiću vidi sa gradonačelnikom V. Gorice ili Zaprešića,Samobora da izađu u susret preseliš SVE tamo. Izgradiš stadio od 15-18 000 . Plaća dinamo porez tamo,kao i djelatnici. Završiš više ovu sagu oko svega.

ZA
zagi101
23:37 10.04.2021.

pitajte pripuza i pajdaše zakaj nema stadiona, žele ući u dinamo da pokupe lovu, fućka im se za klub i navijače

Avatar prahrvat
prahrvat
07:33 11.04.2021.

ok ponuda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije