Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Nova pobjeda Tudorova Galatasaraya, HSV odnio tri boda iz Kölna

Koln - HSV
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
Autori: Drago Hudika, Hina
25.08.2017.
u 23:00

U prvoj utakmici 2. kola njemačke lige HSV je s igračem manje u gostima nadjačao Köln sa 3:1

Turski velikan Galatasaray, na čijem kormilu sjedi Igor Tudor, upisao je i treću pobjedu na startu prvenstva.

Galatasaray je na svom travnjaku pobijedio Sivasspor sa 3:0 i nakon tri kola vodi na ljestvici s devet bodova i 10-2 razlikom pogodaka.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Tolga Cigerici koji je u svakom poluvremenu postigao po jedan pogodak. U 41. minuti je doveo domaćine u vodstvo, a u 71. minuti je zabio i svoj drugi pogodak na utakmici. Pobjedu Galatasarayja potvrdio je Bafetimbi Gomis iz jedanaesterca u 83. minuti.

Za Sivasspor, koji se vratio u prvu ligu nakon jedne sezone provedene u drugoligaškom društvu, bio je to drugi poraz ove sezone.

U idućem kolu Tudorova družina gostuje kod Antalyaspora.

U prvoj utakmici 2. kola njemačke lige HSV je s igračem manje u gostima nadjačao Köln sa 3:1. Strijelci za goste bili su Hahn (28), Wood (34) i Holtby (90+10), a jedini pogodak za Köln zabio je Sorensen (90+7).

Zanimljivo, početkom drugog poluvremena ozlijedio se glavni sudac Felix Brych. Zamijenio ga je četvrti sudac Soren Storks i nakon samo minute što je igra nastavljena pokazao je drugi žuti, odnosno crveni karton gostujućem igraču Mavraju.

Nogometaši PSG-a i dalje nižu pobjede na startu nove sezone u francuskoj ligi.

U susretu četvrtog kola PSG je na Parku prinčeva porazio St. Etienne 3:0 upisavši i četvrtu pobjedu, dok su gosti doživjeli prvi poraz nakon tri startne pobjede.

Pogotke za pariški sastav zabili su Edison Cavani iz kaznenog udarca u 20. minuti i u 89. minuti na asistenciju Thomasa Meuniera, te Thiago Motta u 51. minuti.

Sjajni Urugvajac je tako u prva tri kola zabio već pet golova. Brazilac Neymar u ovom susretu se nije upisao među strijelce i ostao je na tri gola u prva dva nastupa.

PSG vodi na ljestvici sa 12 bodova i 14-2 razlikom pogodaka. Drugi je Monaco s devet bodova i utakmicom manje. Aktualni prvak će u nedjelju na svom travnjaku u derbiju kola ugostiti Marseille.

U prvom susretu 2. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Sociedad je pobijedio Villarreal 3:0 ostvarivši i drugu pobjedu ove sezone.

Real Sociedad je sav posao obavio u prvom poluvremenu postigavši sva tri gola.

Strijelci su bili Willian Jose (25), Xavier Prieto (34) i Juanmi (45). 

Za domaćine je to bila druga pobjeda ove sezone nakon što su u prvom kolu porazili Celtu 3:2, dok je Villarreal upisao i drugi poraz, a još uvijek nije postigao niti jedan gol.

Komentara 1

ZA
zanaše1
14:01 26.08.2017.

Napišite nešto o Bilićevim uspjesima u premiership

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije