Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Nova pobjeda Leverkusena, a Havertz opet strijelac

Kai Havertz
Foto: DPA/Pixsell
30.05.2020.
u 00:04

Bayer Leverkusen je u četiri kola nastavka Bundeslige upisao tri pobjede i jedan poraz, te se je privremeno probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice

U prvoj utakmici 29. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je u petak u gostima svladao Freiburg s 1-0, a strijelac je ponovno bio 20-godišnji napadač Kai Havertz, kojemu je to peti gol u četiri susreta nastavka prvenstva, koje je bilo dva mjeseca u prekidu zbog epidemije koronavirusa. 

Bayer Leverkusen je u četiri kola nastavka Bundeslige upisao tri pobjede i jedan poraz, te se je privremeno probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

U subotu se sastaju Hertha - Augsburg, Mainz - Hoffenheim, Schalke - Werder, Wolfsburg - Eintracht Frankfurt, Bayern - Fortuna Düsseldorf, u nedjelju igraju Borussia Mönchengladbach - Union Berlin i Paderborn - Borussia Dortmund, a kolo zaključuje dvoboj Kolna i Leipziga u ponedjeljak. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar RuthYA89
RuthYA89
06:12 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar SarahNB80
SarahNB80
00:20 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije