Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Nova pobjeda Carla Ancelottija na Evertonovoj klupi

Carlo Ancelotti
28.12.2019.
u 19:18

Nakon dva uzastopna poraza, Brighton je kod kuće slavio protiv Bournemoutha s 2-0

Carlo Ancelotti upisao je i drugu pobjedu na trenerskoj klupi Evertona, a junak je ponovno bio Dominic Calvert-Lewin.

U Ancelottijevom debiju na klupi Evertona prije dva dana Dominic Calvert-Lewin je zabio za pobjedu 1-0 protiv Burnleyja, a u subotu je bio dvostruki strijelac, u 13. i 64. minuti, za gostujuću pobjedu 2-1 protiv Newcastlea.

Carlo Ancelotti
1/6

Engleski trener Nigel Pearson u sezoni 2014/2015. spasio je Leicester od ispadanja, a istu zadaću sada ima i na klupi Watforda, i zasad mu dobro ide.

U subotnjem susretu 20. kola Premier lige Watford je na svom terenu dobio Aston Villu s 3-0, iako je od 58. minute imao igrača manje jer je zbog drugog žutog kartona isključen branič Adrian Mariappa.

Watford je poveo golom Troya Deeneyja u 42. minuti, a s igračem manje zabio je još dva pogotka. U 67. minuti iz penala strijelac je opet bio Troy Deeney, a za konačnih 3-0 pogodio je Ismaila Sarr (71). Tako je Watford pod vodstvom Pearsona u četiri kola osvojio sedam bodova, dok je za Aston Villu to bio peti poraz u zadnjih šest kola.

Nakon dva uzastopna poraza, Brighton je kod kuće slavio protiv Bournemoutha s 2-0. U 3. minuti domaćine je u vodstvo doveo iranski veznjak Alireza Jahanbakhsh, a pobjedu je potvrdio Aaron Mooy (79). 

Southampton i Crystal Palace odigrali su 1-1, a gosti su poveli iz prekida u 50. minuti. Luka Milivojević je ubacio, a stoper James Tomkins glavom trese mrežu. Southampton je došao do izjednačenja u 74. minuti nakon katastrofalna greške gostujuće obrane, koju je u pogodak pretvorio Danny Ings.

REZULTATI:
Brighton - Bournemouth 2-0  (Alireza Jahanbakhsh 3, Aaron Mooy 79)
Newcastle - Everton 1-2 (Fabian Schär 56/ Dominic Calvert-Lewin 13, 64) 
Southampton - Crystal Palace 1-1 (Danny Ings 74/ James Tomkins 50)
Watford - Aston Villa 3-0 (Troy Deeney 42, 67-pen, Ismaila Sarr 71)

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na Euru 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije