Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA NOVINARA

Neugodnjak na Poljudu! Prekinuta presica Hajduka: Trener neće odgovoriti na ovo

Šibenik:  Paolo Tramezzani, trener Hajduka
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.02.2021.
u 11:40

Trener neće odgovarati na takva pitanja, presica je završena, rekao je glasnogovornik Hajduka

Nakon gotovo dva tjedna stanke zbog koronavirusa Hajduk se vraća prvenstvenim utakmicama, a iduća na redu je Rijeka, koja je bijelima bila i posljednji protivnik.

Stanje u klubu nije bajno, a nije, nažalost, bolje ni nakon tiskovne konferencije koja je neugodno prekinuta zbog provokativnog pitanja jednog od prisutnih novinara.

Početak tiskovne konferencije protekao je mirno, a Tramezzani je govorio o zdravstvenoj situaciji.

– Korona nije šala, još ima igrača koji nisu spremni i koji su pozitivni, ali većina se oporavila

Zatim je govorio i o novim pojačanjima Marku Livaji, Aleksandru Kačaniklić i Marcu Fossatiju.

– Trojica novih igrača podići će Hajduk. Veseli me što su baš htjeli doći u ovaj klub, ali još ne mogu otkrivati hoće li zaigrati u Rijeci. Livaju dobro poznajete, a njegova pozicija ovisit će o njemu samome. On ima sjajan osjećaj za gol i to trebamo iskoristiti. Fossatija vidim kao playmakera. Kačaniklić može igrati polušpicu, kao onaj koji otvara teren i širi ga – opisao je svoje nove snage.

Imali ste vremena pripremiti se za Rijeku i dobro je analizirati. Sada je u lošem nizu, ali će biti motivirana za Hajduk.

– Rijeka je jaka momčad bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi. Prošli put jedva smo je pobijedili golom u zadnjim sekundama. To će biti derbi u kojem će odlučivati nijanse. Slažem se da će biti nabrijani na nas. Tu utakmicu igrat će kao da im život ovisi o njoj.

Jeste li odlučili tko će izvoditi kaznene udarce?

– Više igrača ih je pucalo na zadnjim treninzima, ali ne mogu otkriti koji su novi izvođači. O izvođačima ćemo odlučiti u tom trenutku

Rijeku ste u zadnjoj utakmici pobijedili tako da ste kopirali taktiku 3-5-2. Imate li sada uopće tri zdrava stopera za ovu postavu?

– Ovaj put će našu formaciju diktirati liječnici. Vušković, Simić i Čolina sada ne mogu igrati, a za ubuduće ćemo vidjeti.

– Čuo sam da je naš trener najstariji u ligi, ali neću ga pitati za to, nego je li našao kuću s bazenom u kojoj će živjeti? – pitao je novinar.

– Trener neće odgovarati na takva pitanja. Presica je završena – zaključio je glasnogovornik Hajduka.

Komentara 15

PS
popevke sAm slagal
12:09 26.02.2021.

Kako mu se da tražiti kuću s bazenom? Kad počne sezona kupanja on će već biti bivši.

Avatar Edgedancer
Edgedancer
12:58 26.02.2021.

Nounar... crveno smeće

SI
sisavac
13:18 26.02.2021.

pitanje je sasvim uredno bilo, upućeno na pravu adresu, u pravom okruženju. a što bi trebalo na ovakvoj konferenciji uopće pametnog pitati? ajd... kakvo pametno pitanje bi vi imali? svi koji su tamo bili znaju kakva je situacija u hajduku, atmosfera općenito, u klubu, oko kluba (što je kad je hajduk u pitanju važnije). svi znaju sve o financijama, igračima, odnosima, vertikalama zapovijedanja, svi znaju da u hajduku nema odgovornosti od onih koji ju imaju po zakonu, svi znaju da ulica vodi hajduk. svi. svi znaju za teror dijela navijačkih skupina nad svim ostalima, pa i nad gradom, pokušavaju prikazati da je hajduk i torcida u biti čitava dalmacija, a nije, znate da nije. pokušavaju uvjeriti cijelu državu da je hajduk žrtva mamića i splektarenja, nikako im u glavu, ili kud već, ne ide činjenica da 15 godina nisu bili prvaci samo zbog sebe i svoje politike, da njihovi nastupi u europskim natjecanjima, jedinom mjestu gdje mogu dokazati nešto od svojih tvrdnji o kvaliteti momčadi i navodnim krađama u domaćem prvenstvu radi koji kao nisu prvi, da tamo završe svoj europski put taman oko velike gospe, nekad su se barem držali do male gospe, al hajduk sve želi veliko, pa eto, došli i do velike gospe. lako moguće da ovog ljeta neće biti ni u nikakvom ždrijebu. znao je novinar što pita, jako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije