Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR Uoči polufinala Kupa bijeli će boraviti u trenerovom rodnom gradu

Nova baza rodni grad Ante Miše

15.03.2009.
u 14:47

Po ozračju koje je vladalo u dopodnevnim satima u Vinkovcima ni po čemu se nije moglo osjetiti da se na stadionu uz Bosut priprema jedna od ključnih utakmica Prve HNL. Domaći navijači su očigledno negdje pripremali koreografiju i navijačke pjesme za utakmicu, a niti od par tisuća pripadnika Torcide, koliko se danima najavljivalo u Vinkovcima, nije bilo ni traga. Na ulicama se nije moglo vidjeti niti povećan broj policajaca iako su iz PU najavljuju pojačane mjere nadzora.

- Vršimo nadzor prometnica prema gradu gdje očekujemo gostujuće navijače kako bi ih sigurno proveli kroz grad i na tribinu. Očekujemo veći broj gledatelja pa će i broj policajaca biti povećan - rekao je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU. U klubu su očekivali i više od 8.000 gledatelja.

Igrači Hajduka uoči utakmice smješteni su u Garni Hotel Cibalija gdje su tražili neophodni mir prije ključne utakmice za nastavak prvenstva.

Splitska momčad, kao i stručni stožer odlučili su nakon utakmice ne vraćati se u Split, već ostaju u Slavoniji do srijede i novog susreta s Cibalijom u polufinalu kupa. Baza hajdukovaca bit će Vukovar, rodni grad trenera Ante Miše, bijeli će biti smješteni u hotelu Lav.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije