Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretnik


Norveški mediji optužuju: Vratar Nyland je pomogao Hrvatskoj

Norveška
Goran Stanzl/PIXSELL
29.03.2015.
u 18:20

Okrivili su ga za prva tri pogotka u potopu protiv Hrvatske (1:5).

Norveški mediji pronašli su svog ‘Pedra’, na njihovim stupcima ‘visi’ Orjan Nyland, vratar reprezentacije. Okrivili su ga za prva tri pogotka u potopu protiv Hrvatske (1:5).

- Nyland je morao biti puno bolji kod prvog i drugog pogotka Hrvatske, a kod trećeg je bio prespor, ostao je pasivan. Nije jasno zbog čega ga već godinama proglašavaju jednim od najboljih mladih vratara - pišu Norvežani.

Izbornika Hogma kritizirale su legende njihova nogometa zbog izjava.

- Ne mogu vjerovati da nakon 1:5 govori kako je zadovoljan i da ništa ne bi mijenjao - kazao je John Arne Riise.

>>Kovač se trebao opiti samo zbog Ćorlukine gluposti

>>Hrvatska pobijedila 5:1, Ćorluka dobio crveni karton i neće igrati protiv Italije!

>>Srna: A sada Italija u Splitu! Što, igra se u Zagrebu? Ma, neka je prebace u Split

Komentara 8

TI
tinhrga
20:06 29.03.2015.

Ak je njihov golman "kriv" za prva dva gola onda se na takav komentar nema kaj reći,,,osim da onaj koji je to izjavio nema pojma o nogometu,,o felšama,,,pa da su bila i dva golmana teško bi takve precizne i naciljane udarce obranili

FI
fileck
20:27 29.03.2015.

Pa kako je golman kriv? A gdje su bili njihovi svi obrambeni konjine koje nisu blokirale udarce??? Ali..... yebe mi se za njih. Nek pričaju što žele. Imamo dosta svojih problema.

DA
Djeca_Arbata
20:36 29.03.2015.

Naši su bili mlitavi u obrani. Loptu nitko da izbaci iz šesnaesterca ili da iznese...dobro se ljuti Niko Kovač jer ovo nije ličilo na ništa. Zadnjih dvadeset minuta bila je panika u obrani kakvu nisam vidio godinama. Kod 3:1 bilo je sramotno gledati kako Hrvatska rasprodaje ugled. A kaj je bilo onom Čorluki? Pa taj niti ne trenira sa ostalima. Kažu "vozi bicikl u teretani". A tko zna kako je mamuran bio da nije mogao niti na travnjak da siđe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije