Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Novi nokaut Slavena Bilića, 'redsi' uzeli mjeru čekićarima

Slaven Bilić
Foto: AFP
1/10
04.11.2017.
u 20:43

Posljednju ligašku pobjedu momčad Slavena Bilića je izborila koncem rujna protiv Swansea (1-0), a nakon toga je upisala dva poraza i dva neodlučena ishoda

U susretu 11. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham je na Olimpijskom stadionu u Londonu izgubio od Liverpoola 1-4 ostavši na samo jednoj ligaškoj pobjedi u zadnjih sedam kola.

Posljednju ligašku pobjedu momčad Slavena Bilića je izborila koncem rujna protiv Swansea (1-0), a nakon toga je upisala dva poraza i dva neodlučena ishoda.

Pobjedom protiv Tottenhama u Liga kupu, preokretom 3-2 nakon što je gubio 2-0 na poluvremenu, Bilić je 'kupio' malo mira. Međutim, nakon te utakmice čekićari remizirali kod Crystal Palacea (2-2) i sada izgubili od Liverpoola.

'Redsi' su nakon prvog poluvremena vodili 2-0 golovima Mohameda Salaha (21) i Joela Matipa (24). Tračak nade domaćinu vratio je Manuel Lanzini u 55. minuti, međutim već u idućem napadu Alex Oxlande-Chamberlain je zabio za 3-1. Pobjedu Liverpool potvrdio je Salah u 75. minuti svojim drugim golom.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 28 bodova, Manchester United je drugi sa 23 boda, a zatim slijede Tottenham sa 20, te Chelsea, Arsenal, Liverpool i Burnley sa po 19 bodova. West Ham je ostao na 17. mjestu s devet bodova, jedinom bodom više od zone ispadanja.

U nedjelju su na rasporedu još četiri utakmice pri čemu dva derbija. Snage će odmjeriti Manchester City - Arsenal, Chelsea - Manchester United, Tottenham - Crystal Palace, te Everton - Watford.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:54 04.11.2017.

Što taj prodavač magle treba da napravi da bi dobio otkaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije