Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNA SITUACIJA

Nogometni velikan izgubio više od milijardu kuna zbog koronavirusa!

Manchester City - Borussia Dortmund
LINDSEY PARNABY/DPA/PIXSELL
06.04.2021.
u 21:49

Zanimljivo, Chelsea je u posljednjoj financijskoj godini zabilježio dobit od 44 milijuna dolara, dok je Arsenal prijavio gubitak od 65 milijuna dolara.

Engleski nogometni premierligaš Manchester City izgubio je u protekloj sezoni čak 175 milijuna dolara zbog epidemije koronavirusa, objavio je klub sa stadiona Etihad.

Prihodi kluba pali su za 11 posto i iznosili su 660 milijuna dolara.

Gubici su rezultat smanjenja broja utakmica i prihoda od tv prava, ulaznica i suvernira, kao i povrata sezonskih ulaznica.

- Izolirani računi za 2019-20 nisu najbolji prikaz stvarnosti sezone - rekao je izvršni direktor Ferran Soriano.

- Bolja financijska slika o vremenu epidemije koranavirusa pružit će se na kraju ove sezone. Kada se dvije sezone kombiniraju i normaliziraju - dodao je.

Zanimljivo, Chelsea je u posljednjoj financijskoj godini zabilježio dobit od 44 milijuna dolara, dok je Arsenal prijavio gubitak od 65 milijuna dolara.

Komentara 2

Avatar southman
southman
07:20 07.04.2021.

Koje gluposti. City izgubio a kupuje igrača od 100 mil, eur-a uskoro. Chelsea potrošio 200 mil, na igrače a završio u plusu.

DH
dalibor.hren
06:28 07.04.2021.

Samo su Englezi izgubili, drugi su zaradili!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije